A hírességek legjobb újévi partisminkjei 2021-ből

2021. december 30.
Közeleg az este, és még nincs ötleted, hogy milyen sminkkel lépj át az új évbe? Néhány kedvenc sminkinspirációnk következik a sztárok tavalyi posztjaiból. A koronavírus-világjárványnak megfelelő, szolid otthoni indulók mellett ördögfülekhez szabott szexi, füstös szemsminkek is következnek.

Bella Hadid

A 48 milliós követőtáborát a modell egy látványos poszttal kényeztette tavaly ilyenkor. A híres Fox eye tekintetét egy smokey eye, azaz füstös szemsmink keretezte – dús, erősebb árnyalattal kifestett ajkakkal, minimál szemöldökkel párosulva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bella 🦋 (@bellahadid) által megosztott bejegyzés

Jada Pinkett

Will Smith színésznő-műsorvezető felesége több szempontból is magasra tette a lécet. Beach témakörben indulva ünnepelte a tavalyi szilvesztert, a bikinijéhez visszafogott, de nagyon előnyös, natúr hatású sminket viselt. Minimális szempillafestékkel és rózsás árnyalatú rúzzsal. Jobb híján pizsamapartiban is bevethetjük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) által megosztott bejegyzés

Miley Cyrus

Azoknak, akik idén eljutnak egy kiadós buliba – természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett –, egy kellőképpen erős ünnepi, szemhangsúlyos sminkinspiráció is felsorakozik. Az énekesnő a színpadon pörögve töltötte a szilveszter estét, és a tőle megszokott módon nem éppen barack- és szűzies nude színekben játszó, „lenge” makeuppal. Átható tekintet varázsoló sminkinspóra vadászóknak tökéletes választás, rengeteg pigment, fény mutatkozhat itt meg, némi precíz kézi munkával, ha ezt a lookot választjuk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

New Year’s Rockin’ Eve (@rockineve) által megosztott bejegyzés

 

Sophie Turner

A színésznő hatalmas házibuliba csöppent, az őt körülvevő három partiarc mellett pedig mi a tökéletes, kifinomult, de mégis látványos sminkjét értékeljük a leginkább.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S O P H I E T U R N E R (@sophiet) által megosztott bejegyzés

Emily Ratajkowski

A mi szívünkhöz a modell tavaly szilveszteri képei kifejezetten közel állnak. A ma már egygyermekes anyuka láthatóan nem egy dübörgő house-partiban várta 2021-et, de az estéből nem hiányzott egy természetes színekben játszó, szuperenyhe, szemhangsúlyos smink. Az ajkait nude szájfénnyel dobta még jobban fel, és még egy manikűr is belefért az új év előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés

Olvass tovább!