Petícióban kérik az újságírókat, ne készítsenek több interjút Will és Jada Pinkett Smithszel

2021. december 02.
Az online petíciót, melyben arra kérik az újságírókat, ne készítsenek több interjút Will és Jada Pinkett Smithszel, már több mint kétezren aláírták. „Minden, amit erről a párról kérve-kéretlenül megtudok, szemben áll az életfelfogásommal” – mondta a beadvány egyik aláírója.

A Change.org weboldalon november 26-án indította el Dexter Morales azt a petíciót, melyben arra kéri az újságírókat, ne készítsenek több interjút a Will Smith-Jada Pinkett Smith házaspárral. Közel 2500-an írták alá eddig az online felhívást. Morales célja a 2500 aláírás volt, mivel az egész akciót csak figyelemfelhívásnak szánta, mert szerinte nagyon fontos beszélni erről a témáról. 

A színésznek nemrég jelent meg Will című életrajzi könyve, amiben személyes részleteket is megoszt a  párkapcsolati problémáiról, szexuális fantáziáiról (egy háremnyi barátnő), a tapasztalatairól a pszichedelikus drogokkal, és megboldogult édesapjához fűződő bonyolult kapcsolatáról. 

will-smith-peticio-szex

Mindközben Jada Pinkett Smith a Facebookon futó beszélgetős show-jában, a Red Table Talkban időről időre arról beszél, hogy férjének nem sikerült őt szexuálisan boldoggá tenni. De gyakran szóba kerül, hogy korábban pornó-, alkohol-, ecstasy-, marihuána- és szexfüggő is volt. 

Will Smith is bevallotta, hogy féltékeny volt felesége barátságára a tizenöt éve meghalt rapperrel, Tupac Shakurral, és azt is, hogy őrülten beleszeretett Stockard Channingbe, mikor együtt forgatott a színésznővel. Felesége ezt annyival egészítette ki, hogy szexuális kapcsolata volt August Alsina rapperrel, miközben házasok voltak már Will Smithszel. 

De valószínűleg azzal telt be a pohár a petíció elindítójánál, amikor legutóbb Will Smith azt ecsetelte egy interjúban, hogy miután egy korábbi barátnője megcsalta, olyan sokszor és sok nővel lefeküdt a traumát kompenzálandó, hogy hányingere volt az orgazmustól, és rosszul lett szex közben, mintegy pszichoszomatikus reakcióként. A petíció egyik aláírója hozzá is tette magyarázatként: „A hányásos dolog volt az olaj a tűzre.”

Sok korábbi Will Smith-rajongó szerint is túlment egy határon a színész a könyvével és a nyilatkozataival, a legtöbben nem akartak volna ennyit tudni kedvencük hálószobai életéről. „Nem mindenre kíváncsi a közvélemény – tette hozzá egy másik, magát a színész rajongójának tartó férfi. – Erre mondják, hogy túl sok információ.”

Forrás: The Independent Fotó: Getty Images

Olvass tovább!