Erre a 10 dolláros arclemosóra esküszik a 75 éves Cher

2022. január 20.
Érzékeny bőrét évek óta ezzel a megfizethető termékkel ápolja a csodaszép Cher.

Bár öltözködés és smink műfajában az elefántrajongó Cher a feltűnő, extravagáns dolgokat szereti, van, amiben ő is az legegyszerűbb dolgokra szavaz. Tipikusan ilyen az a 10 dolláros arclemosó, aminél jobbat évek óta nem talál. A lemosó „titkáról” nemrégiben a The Sunday Timesnak mesélt a 75 éves díva.

Cher

„Elég jó bőröm van. Nem olyan jó, mint az anyámé, de azért nagyon jó – mondta. – Gondoskodom róla, időnként bevállalok egy-egy arckezelést, de nem vagyok megszállottja a témának” – vallotta be Cher, aki azt is elárulta, hogy az Aveeno Ultra Calming Foaming Cleansert használja, ami kimondottan érzékeny bőrűeknek való.

Cher abból sem csinált titkot, hogy bár szépségápolás dolgában gyakran csapong, a smink lemosásáról igyekszik nem megfeledkezni. „Meglehetősen komolyan veszem ezt, de időnként megesik, hogy amikor reggel felkelek és belenézek a tükörbe, kiszalad a számon: »Úristen, de csodálatosan nézek ki!« Aztán rájövök, hogy nem, csak nem mostam le a sminkemet.”

A lemosó aminosavakban és bőrnyugtató összetevőkben gazdag, amelyek enyhítik a pírt és az irritációt. A termék illatanyagmentes, szappanmentes, hipoallergén és nem komedogén (vagyis mitesszerekre és pattanásokra hajlamos bőr esetén is lehet használni). Nem Cher az egyetlen, aki pozitívan nyilatkozik a termékről. Az Amazonon 9000 értékelést és 4,5 csillagot kapott.

Forrás: Countryliving Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!