Cher egyszerre két ikonikus parókával debütált a TikTokon

2021. június 30.
Több évtizedes karrierje alatt a legendás énekesnő számtalan ikonikus ruhát (és parókát) magára öltött, ám ha mégis ki kellene választani, melyik kettő volt a legemblematikusabb ezek közül, valószínűleg a valódinál nagyobb göndör haj és a platinaszőke paróka lenne.

Csak idő kérdése volt, hogy megjelenjen a TikTokon Cher is, és végre itt is láthassuk senkivel össze nem hasonlítható stílust. Az énekesnő mégis egy fontos kérdéssel kezdte a közösségi oldalon pályafutását: melyik paróka jobb, a szőke vagy a barna?

cher-tiktok-paroka

A videón Cher gyakorolja a bemutatkozását – nem mintha szüksége lenne ilyesmire – négy különböző módon, kétszer a lenyűgöző, ragyogó szőke parókában, kétszer pedig a hosszú barnában. 

Nem idegen Chertől a szőke haj, de ez a platina változat különösen kiemeli az arcát. Az is nagyon jó ebben a parókában, hogy sötét tőből indul, majd hibátlan átmenettel válik szinte fehérré. A göndörített hajvégek, melyek a kulcscsontig érnek, látványos volument adnak a parókának. 

A barna változat tökéletesen megtestesíti, milyen a Cher-stílus: csípőig érő, csokoládébarna paróka hibátlan hullámokkal. Egy mozdulattal – mely valószínűleg gyönyörűséggel tölt el minden Z generációst – választja ketté középen az énekesnő, ahogy az elmúlt évtizedekben szinte mindig viselte haját. 

@cher

hi @tiktok. Happy Pride 🏳️‍🌈 do you prefer blonde or brunette? #ForYourPride

♬ Believe – Cher

Az utolsó, mind közül talán a legjobb bemutatkozásában Cher az LMBTQIA+ közösséget élteti. „Helló! Természetesen tudjátok, ki vagyok – mondja meggyőződéssel a kamerába az énekesnő. – Be akartam mutatkozni, de boldog Pride hónapot kívánok mindenkinek a közösségben, amit szeretek!”

Ha válaszolnunk kellene Cher parókaügyben feltett kérdésére, inkább tartózkodnánk. Választani két olyan megjelenés között, melyek az énekesnő védjegyévé váltak, olyan lenne, mint kedvencet választani a Cher-dalok közül. Egyszerűen képtelenség. Viszont reméljük, hogy minden egyes videójában újabb és újabb parókákat mutat majd az énekesnő, hogy kedvünkre ámuldozhassunk.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvass tovább!