A pillangó snitt Jennifer Lopez kedvenc frizurája

2022. február 03.
2022 egyik kedvenc frizuráját, a pillangó snittet Jennifer Lopez sem tudta nem kipróbálni.

A butterfly haircut — a bixie mellett — az idei év egyik legfelkapottabb fazonja, ami nemcsak az haute couture kifutókon jött szembe, de a közösségi platformokon és a paparazzi fotókon is. J Lo, akit legutóbb Los Angeles utcáin kaptak lencsevégre, például most ezt a snitett viseli. A híresség nemcsak fazonban újított, de hajszínben is: mogyoróbarna csíkokkal jelent meg.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

A frizura elsősorban azoknak áll jól, akik nem szeretnének lemondani a hosszú tincseikről, valami újra vágynak, és tudják, hogyan kell viselni egy dús hajkoronát. A butterfly haircut lényege, hogy a hajat rétegekben vágják, a hajkorona felső tincsei rövidebbek, míg leghosszabb rétegei közvetlenül a váll alá esnek. A rövid tincsek volument adnak a hajnak. A snittet bárki kipróbálhatja, de igazán tartós és látványos azoknál lesz, akiknek a haja természetesen hullámos.

A haj elkészítésekor érdemes textúráló sprayt választani, majd a szárítást az alsó tincseknél kezdeni, a felső, rövidebb tincseket pedig addig is egy csat segítségével tűzzük a fejünk búbjára.

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!