12 Valentin-napi ajándéktipp A-tól Z-ig

2022. február 11.
A Valentin-nap varázsa a koronavírus idején sem kopik meg, legalábbis azok számára, akik előszeretettel ajándékozzák meg szeretteiket, amikor csak alkalom adódik. Most azoknak jövünk egy kiadós ajándéktipp-válogatással, akikben a szándék ugyan megvan az ajándékozásra, de az ötlet egyelőre még nincs…

Keresed még az igazit? Most elsősorban a Valentin-napi ajándékokra gondolunk. De persze magadat is meglepheted a 12 szuper szépségajándék egyikével.

valentin-nap-ajandek

A nagybetűs Valentin-napi illat

Ha mind csomagolás, mind pedig belbecs téren magasra tesszük a lécet a parfümvásárlásban, akkor a tüzes, női illatkategóriában a Nina Ricci Nina Extra Rouge (50 ml, 28 290 Ft) nevet viselő mesterműnél messzebb nem is kell mennünk. A bársonyos hatású, vérvörös illatüveg olyan intenzív, orientális, egyúttal virágos gyönyörűséget rejt, hogy abba minden megajándékozott belebódul. Ínyenceknek telitalálat.

Haute couture alkotás luxusimádóknak

Tovább gyűrűzik a Givenchy francia divatház sikerszériája parfüm téren. Legújabb büszkeségük, az Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche parfüm (32 990 Ft) épp időben toppant be a Valentin-napi ajándékkeresési hajrában. Üdítő választás Valentin-napi ajándékba azoknak, akik egy csábító, ugyanakkor energikus, finom mesterművel lepnék meg szívük választottját, amelyben a fűszeres jegyekből csábítóan kacsint ki a rózsa.

Festett parfüm rózsarajongóknak

A Jo Malone London legfrissebb Roses kollekciója két olyan taggal is bír, amelyek egyszerűen hibátlan, imádni való meglepetésként szolgálhatnak minden parfümimádónak Valentin-napi ajándékba. A Velvet Rose & Oud (50 ml, 38 900 Ft) és a Red Roses (100 ml, 43 200 Ft) külsejüket tekintve is a szerelem színét tükrözik, de a meglepetést tovább is fokozhatjuk. A márka üzletében ugyanis ezen a hétvégén egy kalligráfus hölgy segítségével szabott üvegeket is lehet majd készíttetni.

valentin-nap-ajandek

Kényeztető, gazdag textúra

Azoknak, akik az újdonságok közül szeretnének kényeztető Valentin-napi ajándékot választani bőrápolás terén, tökéletes jelölt lehet a La Roche-Posay egyik must have terméke, a Hyalu B5 arckrém (9999 Ft), amely mellé most egy gazdagabb, új textúra is felzárkózott. Koncentrált bőrfelszín feltöltő hatással simítja ki szépen a ráncokat, megbirkózik a fáradtság jeleivel, és meseszerű ápolásban részesíti a télben megfáradt, száraz bőrt.

Vegán szempillaspirál

A Mádarát nagy eséllyel nem kell bemutatni a vegán formulákért rajongóknak. A márka most egy egészen izgalmas dekorkozmetikai újdonsággal jött ki, mégpedig a kompromisszummentes clean Deep Matter Bold Volume szempillaspirállal (8990 Ft). Az organikus, ricinusolajjal dúsított formula dúsít, hosszabbít pillafronton, mindemellett szépen építhető is.

Pénztárcabarát, kényeztető figyelmesség

Amennyiben a bőrápolás kategóriában szeretnénk egy kisebb, de annál inkább jelzésértékű Valentin-napi meglepetést egy szerettünknek, a Dove Body Love Awakening Care testápoló (400 ml, 1299 Ft) mindenképp jó eséllyel felel meg a követelményeknek. A japán szépségrituálék ihlette, friss illatú, matchatea-kivonattal felturbózott testápoló elegáns külseje atombiztos formulát rejt, amely a napi bőrtáplálásban szinte csodát tesz táplálás és hidratálás terén.

valentin-nap-ajandek

All in – csak férfiaknak

Amennyiben a szívünk választottja díjazza a kényeztetést, viszont nem szívesen szépülne női kozmetikában, legyünk célirányosak. A Masculin Gentlemen’s Day Spában kifejezetten az erősebb nem számára kínálnak kezeléseket a szőrtelenítéstől az anti-agingig, de ha valamilyen igazán csúcskategóriás, kompakt meglepetést szeretnék, a 30-as Sztárok csomag  (2,5 óra most 33 ezer Ft) lehet az igazi – 30 perces, Masculin Vitamin 4U szérumos arcmasszázzsal, 30 perces hátmasszázzsal, 45 perces manikűrrel és 45 perces alap gépi pedikűrrel.

Napi bőrápolás a kendermag erejével

A Nivea Men Sensitive Pro kendermagolajos sorozatából a minden bőrtípusra megfelelő Naturally good nappali arckrémmel (2999 Ft) nem tudunk mellélőni. Természetes, szépen nyugtatja a bőrt, igazi alapdarab lehet még a szépségápolás iránt nem különösebben érdeklődő férfiaknak is.

Férfiasan fűszeres

Yohji Yamamoto japán parfümnagyágyútól az I’m Not Going to Disturb You Homme parfüm (50 ml, 27 900 Ft) egy igazán fűszeres, keleties alkotás, mindez meglepően modern tálalásban. Azoknak jó választás, akik szeretik az extra összetevőket, így a feketebors, bergamot, velúr, dohány, moha is piros pontot ér náluk.

Lots of Love

Egy tonnányi, na jó, egy doboznyi szeretet bújik meg a Lush egyik legkompaktabb, szerelmesek napjára összeállított csomagjában – Lots of Love (18 490 Ft). Azoknál fog nagy sikert aratni, akiknek a fürdés-zuhanyozás a wellnessidőt is jelenti, és élményként akarják megélni a tisztálkodást. Összesen 7 kényeztető, bőrpuhító zseni sorakozik benne fel.

Egzotikus luxus

A rózsás illatok és a luxus imádóinak a marokkói Le sens de Marrakech szettjétől állhat el a szava. A rózsa-szantál és a tubarózsa kombinációja itt nem az egyetlen élményfaktor, már önmagában a csomagolás, a díszdoboz is az. Pároknak tökéletes ajándék, akik közösen élvezhetik a dobozban a parfüm és a szappan mellett rejtőző, érzéki illatú olajat.

Virágzó szerelem dobozban

A The Body Shopot a profik közt jegyzik, ami a limitált szériás csomagokat illeti, és természetesen idén sem „maradt el” náluk a Valentin-nap. A Virágzó szerelem ajándékdobozukra (5490 Ft) öröm ránézni, de a kibontása sem ígér kevesebb jót. Mennyei eperillatú kézkrém, ajakápló és egy kis testvaj bújik meg benne.

Olvass tovább!