A legviccesebb Valentin-napi ajándékok, ha virágcsokor helyett egy jó nevetést adnál

2023. február 06.
Itt vannak a legviccesebb Valentin-napi ajándékok! Ha kicsit megfűszereznéd a hagyományos Valentin-napi vacsorát, ajánljuk ezeket a humoros ötleteket!
  • Közeleg a Valentin-nap, itt az idő, hogy kitaláljuk, mit adunk kedvesünknek.
  • Ha már unod a hagyományos csoki-virág kombót, ne keress tovább!
  • Összeszedtük a legviccesebb Valentin-napi ajándékokat.

Egy vicces Valentin-napi ajándéknál nincs jobb, ha tudjuk, hogy párunk értékeli a humort. Sokféle Valentin-napi ajándékötlettel készültünk már Nektek — mutattunk hazai alkotókat és szuper csomagokat is – de ez az első alkalom, hogy vicces Valentin-napi ajándék ötleteket mutatunk.

1. A legegyedibb boxer

Ha igazán személyes, de vicces Valentin-napi ajándékot szeretnél adni a párodnak, egy boxer az arcképeddel a tökéletes választás lehet! Így ráadásul mindenki tudni fogja, kihez is tartozik a szerelmed.

2. Vicces üzenet egy sztártól

A Cameo szolgáltatásán keresztül személyre szabott videókat tudsz készíteni kedvenc hírességeiddel, az árak pár ezer forinttól kezdve a százezrekig is elmennek. Ha igazán vicces Valentin-napi ajándékkal lepnéd meg szerelmed, akkor csináltass egy videót egy általa utált sztárral!

3. Egy csokor a kedvenc nasijából

Legyen szó a kedvenc snack szalámijáról vagy humuszos répáról, ha elég kreatív vagy, bármiből tudsz egy vicces valentin-napi ajándékot készíteni.

 Egy csokor szalámi

Legyen szó a kedvenc snack szalámijáról vagy hummuszos répáról, ha elég kreatív vagy, bármiből tudsz egy csokrot készíteni! Ezzel a vicces Valentin-napi ajándékkal garantált a sírásig nevetés. 

4. Portré a kedvencéről

A Crown & Paw segítségével csodálatos portrékat készíthetsz a kedvesed állatairól – lehet, nem ez lesz az otthonotok legkiemelkedőbb művészeti eleme, de biztosan sok mosolyt fog hozni magával. Tökéletes vicces Valentin-napi ajándék!

5. Páros fehérnemű

Minél mintásabb, annál jobb, de egy szimpla páros fehérneművel is megnevettethetjük kedvesünket, ez egy alap vicces valentin-napi ajándék.

A piros szín kihagyhatatlan Valentin-napkor!

Minél mintásabb, annál jobb, de egy szimpla páros fehérneművel is megnevettethetjük kedvesünket. Ez egy alap vicces Valentin-napi ajándék, ne felejts el mellé egy vicces kártyát is adni!

Fotó: Getty Images