Valentin-napi parfümújdonságok, amiket a szerelem ihletett

2023. február 01.
Hamarosan Bálint-nap, avagy a szerelmesek világnapja, amire nagyon sokan keresik a megfelelő ajándékot. Kattintson, aki különleges illatokban gondokodik!
valentin-nap parfümök

Aki volt már szerelmes, tudja, a szerelemnek illata van, ami évekkel, sőt évtizedekkel később, még a párkapcsolat lezárása után sem kopik ki az emlékünkből, a receptorainkból. Talán ez lehet a magyarázat arra, hogy Valentin-napon miért a parfüm az egyik leggyakoribb ajándék. Aki még keresi párjának az igazit, szimatolja meg az alábbi parfümújdonságokat!

Viktor & Rolf – Flowerbomb Ruby Orchid – Eau de Parfum nőknek

Viktor & Rolf - Flowerbomb Ruby Orchid - Eau de Parfum

A Viktor & Rolf – Flowerbomb Ruby Orchid érzéki parfümjét egy burleszktáncosnő ihletette, az illat nyitánya a frézia és az őszibarack, amihez betársul a rubinvörös orchidea állatias jellege, a jázmin és a vanília.

Calvin Klein – Eternity – Eau de Parfum férfiaknak

Calvin Klein parfüm

A Calvin Klein Eternity Eau de Parfumban a friss levendula és a meleg fás jegyek egyvelegét a vanília és rum zárja. A férfiak számára megálmodott illat alapját az organikus levendulaolaj és fodormentaolaj adja. 

Marc Jacobs – Perfect – Eau de Toilette nőknek

Marc Jacobs parfüm

Az új Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette illat friss illatjegyekből építkezik, fejjegyét a rózsabors, szívjegyét a fehér nárcisz, míg az alapjegyét a cédrusfa adja. 

Jean Paul Gaultier – Scandal – Eau De Toilette férfiaknak

Scandal parfüm

Az illat a fás-keleties jegyek kontrasztján alapszik, aminek a karamell újragondolása ad eleganciát. Az Eau de Toilette-ben a tonkabab, a zsálya és a vetiver keverednek. 

Nina Ricci – Nina Extra Rouge – Eau de Parfum nőknek

Nina Ricci parfüm

A Nina Extra Rouge a fekete ribizli zöld jegyével nyit, melyet aztán a málna zamata fokoz. A szívjegyben a rózsabimbó finomsága az enyhén fűszeres tea jegyével keveredik, míg a bársonyos alapjegyet a vanília és praliné adja.

AVON – Full Speed Electric – kölni férfiaknak

AVON Full Speed Electric kölni

Ez a különleges illat újrahasznosított kurkumalevélből nyert olajjal és újrahasznosított vetiverkoncentrátummal olvad egybe, így másodpercek alatt feltölt és órákon át tart.

Hugo Boss – The Scent Magnetic – Eau de Parfum nőknek

Hugo Boss parfüm

A női The Scent Magnetic Eau De Parfum édes illat, szívjegye a pézsmamag, alapjegye a fehér pézsma, míg fejjegye a változékonylevelű illatcserje (Osmanthus heterophyllus).