Valentin-napi ajándékok nőknek

2023. január 30.
Vészesen közeleg a Valentin-nap, itt az idő elgondolkodni párunk ajándékán! Mindenkinek megvan a preferenciája a meglepetések terén, szóval több ajándéktípussal is készültünk nektek.
Mutatjuk a legjobb valentin-napi ajándékokat nőknek!
  • Mint minden ünnepet, a Valentin-napot is mindenki más-más módokon szereti tartani.
  • Ez a preferencia a kívánt „ajándéktípusokon” is tetten érhető.
  • Összeszedtük pár ajándékkategóriát, amikkel nem tudsz mellélőni: hagyományos randicsomag, otthoni lazítás, szépségcsomag, szép szavak, szexi válogatás

Az ajándékozás elengedhetetlen része az életnek, még Michelle Obama is saját maga gondoskodik férje valentin-napi ajándékáról. Legyen szó egy kényeztető csináld magad teafürdőről, macaronokról vagy más, kreatív valentin-napi ajándékokról, a lényeg, hogy figyeljünk párunk kívánságaira. Mutatjuk a legjobb valentin-napi ajándékokat nőknek!

1. Hagyományos randicsomag

Ha párod szereti a Valentin-nap klisésebb irányát, nem tudsz mellélőni egy romantikus vacsorával, egy csokor virággal és egy kis édességgel. Ha étterembe mennél, mindenképp foglalj asztalt előzetesen, de egy kis otthoni főzőcskézés is tökéletes valentin-napi ajándék lehet nőknek.

2. Otthoni lazítás

Ha inkább nyugiban töltenétek a szerelem ünnepét, rendezzétek be a fürdőt gyertyákkal és lazítsatok egy forró habfürdővel. A közös masszázs se maradjon el, hiszen ez is tökéletes valentin-napi ajándék nőknek!

3. Szépségcsomag, a tökéletes valentin-napi ajándék nőknek

Ha a párod inkább a tárgyakat értékeli, állíts össze neki egy csomagot a kedvenc termékeiből! Különleges arcmaszkok, fürdőbombák, vörös rúzs, parfüm – ezekkel nem tudsz hibázni, ha egy nőnek keresel valentin-napi ajándékot.

4. Szép szavak

Vannak, akiknek a szavak minden csillogó ékszernél többet jelentenek – ha a te párodnak is az elismerő szavak a fő szeretetnyelve, írj neki egy szerelmes levelet vagy verset, a legtöbb nő számára ez tökéletes valentin-napi ajándék. Térj ki mindenre, amit szeretsz benne, a személyiségétől kezdve a kinézetén át…

5. Szexi válogatás

Ha a kapcsolatotok az intimitás körül forog, izgalmas lehet pár kiegészítővel fűszerezni a napot! Legyen szó egy gyönyörű, csipkés fehérneműszettről, szemkendőről, bilincsről vagy akár egy extra vibrátorról, a boldog fogadtatás garantált.

Fotó: Getty Images