Imádják a rajongók Helen Mirren rózsaszín szettjét

2022. március 01.
Helen Mirren királynői szettben jelent meg a 2022-es SAG Awards vörös szőnyegén, ahol nem lehetett nem őt ünnepelni.

Pasztellrózsaszín Dolce & Gabbana estélyi, tiaraszerű hajpánt, hófehér haj, visszafogott rózsás smink: ebben a szettben jelent meg – a Velencét is elkápráztató – Helen Mirren a Screen Actors Guild Awards vörös szőnyegén, majd annak színpadán, ahol aztán hosszú perceken keresztül őt tapsolták, az életműdíjat ugyanis ő nyerte el. A kitüntetést Kate Winslettől és Cate Blanchett-től vehette át.

A Screen Actors Guild filmes díjjal a SAG-AFRA (Screen Actors Guild‐American Federation of Television and Radio Artists) elnevezésű amerikai színészszakszervezet jutalmazza az általa legjobbnak tartott filmes, illetve főműsoridőben sugárzott televíziós alakításokat. A SAG-díjakat minden évben az Oscar-díjátadó előtt egy hónappal osztják ki, ami előre vetíti, ki milyen esélyekkel indul a nagydíjért, a SAG-AFTRA szervezet tagjai közül ugyanis sokan az Oscart odaítélő testületben is helyet foglalnak.

A mezítláb vonuló, 76 éves Helen Mirren haját Richard Collins sztárfodrász készítette el, akinek nem titkolt szándéka volt, hogy a fejpánttal amolyan modern kori koronát helyezzen a színésznő fejére. Sminkese, Jo Strettell a hajkiegészítő és a ruha színe mentén alkotta meg a visszafogott, rózsás árnyalatú sminket, ami feltűnés nélkül tette hozzá a magáét a királynői megjelenéshez.

Helen Mirren

Helen Mirren

Helen Mirren

Helen Mirren

Helen Mirren

Forrás: Vogue Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!