Duzzadt ajkak hódítanak a TikTokon

2022. május 31.
TikTok-felhasználók mutatják meg, hogyan kell természetesen telt ajkakat sminkelni.

A TikTok berobbanása óta szinte minden hétre jut egy új – olykor nagyon hasznos, máskor nagyon veszélyes – trend, amit felhasználók ezrei másolnak. A chilivel tuningolt ajkak és a sebtapasszal kezelt pattanások után itt az újabb „őrület”, a duzzad ajkak trendje. Szó sincs ajakfeltöltésről, plasztikai beavatkozásról, egy egyszerű sminktrükk az egész, amihez két kelléknél többre nincs is szükség.

ajaksmink

A trendet Kelli Anne Sewell New York-i sminkes „találta fel” újra, aki egy természetes, az ajkával egyező színű szájceruzát választott, amivel úgy rajzolta meg a vágyott kontúrt, hogy azt szinte észre se lehessen venni. Következő lépésben csak egy hidratálót hordott fel. Az egyszerű trükk azért kapta a gym lips elnevezést, mert annyira egyszerű és természetes, hogy az edzőteremben is simán bevállalható.

A sminkes azt is elárulta, hogy bár ez a trükk egyszerűnek tűnik, a száj színével egyező tónusú szájceruzát megtalálni nem könnyű. Kelli Anne Sewell személy szerint a Laneige ajakápolóra, a Summer Fridays ajakvajra, a Revlon ColorStay és a Charlotte Tilbury Lip Cheat Iconic Nude szájceruzákra esküszik.

@gabrielahella

if u know who I am talking about pls tag her! this always makes me look somewhat put together at the gym hehe

♬ original sound – Gabrielahella

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!