3 olcsó és pofonegyszerű szépségtrükk nyárra

2022. augusztus 03.
Szereted a természetes megoldásokat, és nem szeretnél újabb kiadást szépségfronton? 3 egyszerű, de nagyszerű tippet mutatunk, amivel szépülhetsz, ha nem veted meg a csináld magad megoldásokat.

Bőrmentés házilag

Kicsit túlzásba vitted a napozást, de nincs kéznél after-sun termék otthon vagy a bőrönben nyaraláskor? Ezzel a finom és finom textúrájú házi szérummal szépen megnyugtathatod a túl sok napfénynek kitett bőröd. Tökéletes lehet az orrodra és a homlokra, de még a vállakra, dekoltázsra is felviheted. Facsard ki egy szelet érett görögdinnye levét, majd egy nagy kanálnyit keverj össze alaposan egy evőkanál nyers mézzel. Hagyd az irritált bőrfelületen hatni körülbelül 20 percig, majd óvatosan és alaposan öblítsd le hideg vízzel. Szépen nyugtatja és hidratálja a bőrt.

nyar-bikini

Tuning az ajkaknak

Fontos eseményre készülsz, és szeretnéd egy icipicit dúsabbá tenni természetes módon az ajkaidat? Ez a szépségtrükk egyszerre hidratálja a szánkat, és növeli az ajkak térfogatát. Nem kell hozzá más, mint egy csipetnyi fahéj néhány csepp mandulaolajjal összekeverve, majd a házi szérumunkat be is masszírozhatjuk az ajkainkba. Ha extra bizsergést szeretnénk, fele részben kiválthatjuk a mandulaolajat borsmentaolajjal is.

nyar-bikini

Le a szemduzzanattal

Ha egy nehéz éjszaka, egy buli vagy egy kiadós sírás nyomait szeretnénk eltüntetni, elő a koffeinnel. Na de nem kávéformában. Áztass két teafiltert – ha lehet, fekete vagy zöld teát – egy tál jeges vízbe néhány percig. Ezt követően nyomogasd ki a folyadékot belőlük, majd helyezd közvetlenül az érintett szemkörnyéki területre. Legalább 5 percig hagyd hatni, a koffein és a hideg kombinációja csodát tesz a puffadással és a sötét karikákkal.

Fotó: Unsplash

Olvass tovább!