J.Lo és Ben Affleck a hétvégén másodszor is összeházasodnak. Mutatjuk a részleteket!

2022. augusztus 19. |

Ma veszi kezdetét Jennifer Lopez és Ben Affleck második esküvői ünnepsége.

Ben Affleck georgiai birtokán már nagy a készülődés, ott rendezik meg ugyanis a színész és szerelme, Jennifer Lopez második esküvőjét. A folyóparti birtokon csütörtökön kezdték el felhúzni a sátrakat, miközben az alkalmazottak egész nap a ceremónia előkészítésén dolgoztak.

jennifer-lopez-ben-affleck

Az információk szerint a pár egy háromnapos meghitt ünnepséget tervezett a családjaik és barátaik számára. Az esemény pénteken, tehát ma kezdődik egy próbavacsorával, és szombaton fog ismét oltár elé állni a pár. Az ünnepséget vasárnap egy grillpartival zárják.

Az esküvőre olyan hírességek kaptak meghívást, mint Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck és Drea de Matteo, a szertartást pedig a hírességek életvezetési tanácsadója és podcastere, Jay Shetty fogja levezényelni.

Lopez és Affleck a múlt hónapban kötötték össze az életüket egy Las Vegas-i titkos ceremónia során, amiről az énekesnő később egy hírlevélben számolt be a rajongóknak. Az első esküvőjük részleteiről itt írtunk.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Ilyen menyasszonyi ruhákat viselt az évek során Jennifer Lopez

Ilyen menyasszonyi ruhákat viselt az évek során Jennifer Lopez

Ha valaki, akkor J.Lo pontosan tudja, hosszú és kitérőkkel teli út vezet az igaziig, hiszen az énekes-színésznő két évtizeddel az első eljegyzésük után mondta ki végül az igent Ben Afflecknek. Ráadásul az élete során többször is oltár elé állt, így nem egyszer láthattuk már menyasszonyként.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás karácsonyfa köröm

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás