Jennifer Garner erre a 25 dolláros kozmetikumra esküszik

2022. augusztus 24.
Málnaőssejt-kivonatból és vörös algából készült kozmetikummal ápolja kezeit az 50 éves Jennifer Garner.

Elméletileg mindenki tudja, a bőrápolás nem merül ki az arcnál, fontos, hogy a test többi területét is ápoljuk, többek között a kezeinket, amelyek olyan durva hatásoknak vannak kitéve, mint az UV-sugárzás, a kémiai és fizikai hatások (mosogatás, kétkezi munka, …), éppen ezért az öregedés jelei is hamarabb jelentkeznek.

Jennifer Garner

Tudják ezt a legnagyobb celebek, többek között Jennifer Garner is, aki egy 25 dolláros kutikulakrémre bízza kezeit. A Deborah Lippman’s The Cure krém málnaőssejt-kivonatból, vörös algából, shea vajból, nátrium-hialuronátból, valamint A-, C- és E-vitaminból készül, azonnal hidratál, megnyugtatja a bőrt és egész napos védelmet nyújt.

Intenzívebb hatás?

„A kutikula elhalt, gyakran ragadós szövet, amely a körömlemezhez tapad, hogy lezárja a köröm és az élő bőr közötti területet” – mondja Kelley Baker, a San Francisco-i The Nail Executive manikűröse, és hozzáteszi, a kutikula így segít megakadályozni a baktériumok élő szövetbe jutását. Ezért fontos, hogy a területet a megfelelő, a hagyományos testápolókhoz képest sűrűbb állagú krémmel védjük, ezek ugyanis intenzívebben hidratálnak és kötik meg a nedvességet.

Forrás: Wellandgood Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!