Sztárok, akiknek szakítást hozott 2022 első fele

2022. június 29.
A hírességek a nyilvánosság előtt élik az életüket, ezért azt sem tudják sokáig titkolni, ha véget ért a kapcsolatuk. Márpedig 2022 első felében többen is úgy döntöttek, hogy elbúcsúznak a korábbi párjuktól, és inkább nélküle folytatják tovább.

A sztárvilágban számtalan irigylésre méltónak tűnő szerelem szövődött már az évek során, ám a boldog befejezésre természetesen az ő köreikben sincs garancia. Míg Blake Lively és Ryan Reynolds vagy Mila Kunis és Ashton Kutcher máig őrzik az álompár státuszukat, addig többen is akadnak olyanok, akik 2022-ben pontot tettek a kapcsolatuk, akár a házasságuk végére. A listánkból megtudhatod, kik azok, akik úgy döntöttek, inkább külön utakon folytatják az életüket, és tovább keresik azt a bizonyos igazit…

Shakira és Gerard Piqué

Shakira és Gerard Piqué a fiaikkal

Shakira több mint tíz évvel ezelőtt, 2010-ben forgatta le Waka Waka (This Time for Africa) című dalának videóklipjét, amiben szerepet kapott későbbi szerelme, Gerard Piqué is. Bár az énekesnő nem akarta hivatalosan is összekötni az életét a focistával, házasságkötés nélkül is közös jövőt tervezett vele. Sőt, időközben családot is alapítottak, hiszen megszülettek a fiaik, Milan és Sasha. Éppen ezért lepte meg annyira a világot, amikor 2022 júniusában kiderült, hogy a sportoló megcsalta gyermekei anyját. Az egykori páros azóta közleményt is kiadott a szakításukról, és arra kértek mindenkit, hogy a gyermekeik jólléte érdekében tartsák tiszteletben a magánszférájukat.

Candice Accola és Joe King

Candice Accola és Joe King

A Vámpírnaplók sztárja 2014 októberében mondta ki az igent Joe Kingnek, a kapcsolatuk pedig kétségtelenül mesébe illőnek tűnt. (Egyébként nem más mutatta be őket egymásnak, mint Candice volt kolléganője, Nina Dobrev. Sőt, az Elenát alakító színésznő volt az, aki odaadta a zenésznek a barátnője telefonszámát…) Candice láthatóan jól érezte magát a pótmama szerepben is: Joe-nak ugyanis két lánya is született az előző házasságából. Az évek során a családjuk két közös kislányukkal (Florence és Josephine) és egy kutyussal is bővült – arról pedig csak találgatni tudunk, hogy mi történhetett közöttük később, ami miatt 2022 májusában a válás mellett döntöttek.

Madonna és Ahlamalik Williams

Madonna és Ahlamalik Williams

A pop királynője 2019-ben kezdett el randevúzni a nála több mint harminc évvel fiatalabb Ahlamalik Williamsszel, aki gyakran felbukkant a közösségi oldalán, és a jelek szerint az énekesnő gyermekeivel is jó viszonyt ápolt. A románcuk azonban 2022 áprilisában sajnos véget ért, de a bennfentesek szerint egyáltalán nem haragban váltak el egymástól, egyszerűen csak úgy érezték, az életük más szakaszában tartanak épp, ráadásul mindketten rengeteget dolgoznak a saját projektjeiken, ami kioltotta a romantikát a kapcsolatukban.

Shailene Woodley és Aaron Rodgers

Shailene Woodley és Aaron Rodgers

A Hatalmas kis hazugságok színésznője és Aaron Rodgers amerikaifutball-játékos 2020 óta alkottak egy párt, és a sportoló 2021 februárjában már a menyasszonyaként hivatkozott szerelmére az egyik köszönőbeszédében. Az oltárig viszont már nem jutottak el, mert 2022 februárjában felbontották az eljegyzésüket. Azt mondják, barátokként búcsúztak el egymástól, drámáról szó sem volt köztük – egyszerűen csak bizonyos akadályokat képtelenek voltak leküzdeni.

Emma Roberts és Garrett Hedlund

Emma Roberts és Garrett Hedlund

2019 márciusában röppentek fel először a pletykák arról, hogy Julia Roberts unokahúga Garrett Hedlunddal randizik, a viszonyuk pedig elég hamar komolyra is fordult. 2020 decemberében megérkezett a kisfiuk, Rhodes, de mára különálló szülőkként nevelik őt, hiszen 2022 januárjában szétváltak az útjaik.

Lisa Bonet és Jason Momoa

Lisa Bonet és Jason Momoa

Közel két évtizedet töltött együtt Lisa Bonet és Jason Momoa, hiszen még 2005-ben találtak egymásra. A házasságuk alatt egy kisfiú és egy kislány büszke szülei lettek, ám a szerelmük sajnos nem állta ki az idő próbáját, és 2022 januárjában bejelentették, hogy elválnak.

Fotó: Getty Images

A sztárpárok válása sajnos csúnyán elfajulhat…