A legszebb piros körmök karácsonyra

2022. november 25. |

A piros körmök egész évben népszerűek, azonban karácsonykor kiemelten sokan választják ezt az ünnepélyes színt. Egy ilyen igazi klasszikuson is lehet azonban csavarni – mutatjuk a legszebb manikűrinspirációkat!

  • A visszafogott francia manikűr és a fenyőszínű vagy mélykék körmök mellett a piros szín a legnépszerűbb karácsonykor.
  • A piros karácsonyi körmöket is fel lehet azonban dobni: izgalmas mintákkal, csillámló díszítésekkel vagy esetleg szokatlanabb árnyalatokkal.
  • Ha szeretnénk klasszikusak maradni, akkor is érdemes lehet valamivel megfűszerezni manikűrünket.

Mutatjuk a legszebb piros körmöket karácsonyra:

1. Vörös flitterek

Izgalmas hatást érhetünk el, ha csillogó díszeket teszünk a lakkba, majd ezekre vastag fedőréteget kenünk, hogy szinte márványos textúrát kapjunk. Mivel ez egy elég látványos díszítés, a visszafogottabbaknak elég lehet csak 1-2 körmön megcsinálni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RLnails (@_rl_nails)

2. Karácsonyi szívek

Ezek a piros karácsonyi körmök még szilveszterkor is jól mutatnak majd – játékos, mégis ünnepélyes összhatás.

3. Vörös tigris

Az állatminta ugyan nem kifejezetten karácsonyi, mégis csinos és különleges. A vörös alapra festett tigriscsíkok pedig elképesztően különlegesen és vagányul mutatnak!

4. Kristályos ragyogás

A legegyszerűbb piros körmöket is ünnepivé tehetjük, ha ragyogó kristályokkal rakjuk ki őket. Tegyük a díszeket a körömágy közelébe az igazán elegáns és kifinomult hatásért.

5. Vörös és arany

A piros karácsonyi körmök mellé nyugodtan tegyünk egy kis aranyat is – ez a két szín hihetetlenül jó együtt és nagyon ünnepi végeredményt mutat (különösen egy ilyen szép, geometriai kompozícióban alkalmazva).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARTIPS (@artipsstudio)

A titok itt is az arányokban van: az arany legyen inkább jelzésértékű a manikűrben!

A titok itt is az arányokban van: az arany legyen inkább jelzésértékű a manikűrben!

6. Vidám cukorbotok

Az amerikai karácsony kedvenc kiegészítője a körmeidre is megérkezett – ez a mutatós festés nem túl direkt, mégis megidézi az ünnepi cukorbotokat!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATIE MASTERS (@nailthoughts)

Akár otthon is nekiállhatunk a cukorkabothoz hasonló körmök készítéséhez, az alábbi videó a csíkos körmök mellett a csillámok és a körömmatricák profi otthoni felhelyezéséhez is segítséget is:

7.  Francia visszafogottan

Pár éve már népszerűek a különlegesebb francia manikűrök, amikor a hagyományos testszín és fehér helyett izgalmas árnyalatokkal készítik el a fazont. Karácsonykor kenjük a piros színt a körmök végére, garantáltan jól fog majd mutatni!

8. Kötésminta pirosban

Húzz pihe-puha karácsonyi pulcsit a körmeidre – ezzel az izgalmas piros karácsonyi körömmel garantáltan ragyoghatsz majd a fa alatt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATIE MASTERS (@nailthoughts)

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Napi üzenet péntek – 2022. 11. 25.

Napi üzenet péntek – 2022. 11. 25.

Napi inspirációs rovatunk rövid motivációval ajándékoz meg minden reggel és lendületet ad az új nap kihívásaihoz. Hiszen minden nap új esély a sikerhez!

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség