A legcsillogóbb körmök idén karácsonyra

2022. november 21.
Mutatjuk a karácsonyi szezon legszebb és legmenőbb csillogó körmeit!
  • Az ünnepi időszakban általában még a visszafogottabbak is szívesen bevállalják a látványosabb manikűröket, hiszen a karácsonyi körmök a csillogásról, pompáról, ünnepélyességről szólnak.
  • Vannak olyan slágertémák és klasszikus színek, amik évről évre visszatérnek, de persze az aktuális trendek szerint is megújíthatjuk körmeinket a karácsonyi szezonban.
  • Mi most kifejezetten a karácsonyra is tökéletes csillogó körmökből válogattunk inspirációkat, ugyanis imádjuk, amikor a sok ünnepi fény a körmeinkről is visszaragyog.

Jöjjenek tehát az idei szezon legszebb és legizgalmasabb csillogó karácsonyi körmei!

1. Visszafogott pöttyök karácsonyra

Ha nem szeretnénk túlzásba vinni, válasszunk áttetsző vagy testszínű alapot, és erre helyezzük fel a csillámló fedőlakkot vagy néhány ezüst vagy arany körömmatricát.

2. Talpig glitterben

Az előző manikűr ellenpontja ez a merész look, ami talán a legcsillogóbb karácsonyi köröm, amit csak el lehet képzelni. A lényeg, hogy ne sajnáljuk a csillámport!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

 

Az egyszínű, ezüst körmökkel sosem lehet mellélőni – különösen, ha még csillog is!

Az egyszínű, ezüst körmökkel sosem lehet mellélőni – különösen, ha még csillog is!

3. Aranyfólia a különleges csillogásért

Az alábbi egy igazán különleges és kortárs manikűrtrend, amiben a csillogást egy alufóliaszerű textúrával érjük el. Érdemes kipróbálni, igazán friss és vagány!

 

4. Félig csillogó – félig elegáns

Még mindig nagyon divatos a körmöket kétféle színnel vagy textúrával festeni – megfelezhetjük vertikálisan, de akár a francia manikűrt is követhetjük. A karácsonyi időszakban érdemes lehet a körmök egyik felét csillogó körömlakkal kifesteni, míg a másik maradhat matt, visszafogott színű.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)

Hogyan vigyük fel a csillámokat, és hogyan soha? Gabby Angelique vlogger videója ebben segít! Különösen hasznos, ha kétféle textúrát alkalmaznánk a körmünkön!

5. Geometrikus csillogás

Ki mondta, hogy a csillogó karácsonyi körmök nem lehetnek igazán sikkesek és kifinomultak? Ez az art deco ihletésű geometriai manikűr épp csak egy kis csillogással fűszerezi az ünnepeket, miközben elképesztően vagány és eredeti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAILS OF LA (@nails_of_la)

 

6. Karácsony és szilveszter egyszerre: konfetti a körmödön

Ez a stílus még szilveszterre is tökéletes lehet – egyszerre idézi meg a karácsonyi fényeket és az újévi konfettiket, vagyis igazi jolly joker az ünnepi időszakra!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JINsoon (@jinsoon)

 

7. Gyöngyök minden mennyiségben

Ha nem akarunk manikűrözéssel bajlódni, sokkal egyszerűbben is varázsolhatunk magunknak csillogó karácsonyi körmöket! Próbáljuk ki ezeket a könnyen használható, felragasztható gyöngyöket, amiktől úgy csillognak majd körmeink, mintha drágakövekbe mártottuk volna őket!

 

Fotó: Getty Images (Nyitó) // Instagram

Olvass tovább!