Parfümújdonságok: izgalmas illatok a fa alá

2022. december 13.
Egy precízen kiválasztott illattal mellélőni karácsonykor sem lehet, és hogy a bőséges kínálatban könnyebb legyen az eligazodás, összegyűjtöttük a legnagyobb márkák legizgalmasabb illatait.

Bvlgari Allegra kollekció

Bvlgari Allegra kollekció

A Bvlgari ház most először mutat be öt exkluzív Magnifying esszenciát, melyekkel személyre szabhatjuk illatunkat. Csak úgy, mint egy kevés tejszínhab a fagylalton, egy fújás a Magnifying esszenciák valamelyikéből felerősíti és új színt visz bármelyik Bvlgari Allegra Eau de Parfum illatába.

Hugo Boss Boss Bottled Parfum EdP férfiaknak

Hugo Boss parfüm

A gazdag illat mandarin és tömjénolaj jegyekkel indít, melyet a szívjegyben található íriszkoncentrátum- és fügefagyökér-akkordok követnek. Az alapjegyben keveredő cédrusfa és a növényi bőr akkordja felejthetetlen melegséget ad az illatnak.

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

LIBRE LE PARFUM

A Libre meleg, fűszeres jegyekkel gazdagított illat, ami a gyömbér és a marokkói sáfrány kettősére épül. A parfüm lágy narancsvirág szívét, hűs levenduláját a lédús bergamott ragyogásával egy lágy és csábító mézes jegy erősíti fel.

Mugler Alien Goddess – limitált kiadású csomag

Mugler parfüm

Az ünnepekre a Mugler elkötelezte magát amellett, hogy csökkenti a környezeti lábnyomát azáltal, hogy újrafelhasználható vagy újrahasznosítható ajándékcsomagolást fejlesztett ki. Így vásárolható meg az Alien Goddess virágos, ámbrás, fás Eau de Parfum limitált szériás csomag, ami egy 60 ml-es utántölthetőt és két 10 ml-es parfümöt rejt.

Givenchy L’Interdit Eau de Parfum Rouge

 L’Interdit Eau de Parfum Rouge.

Ez a tüzes női Givenchy illat egy vörösre színezett fehér, fűszeres virágcsokrot rejt: a tubarózsa és a jázmin olyan tüzes kísérőket kapott, mint a pimientói paprikalevél, a vérnarancs és a gyömbér.

Pink Edition of Royal Country of Berkshire Polo Club

Pink Edition of Royal County of Berkshire Polo Club

A női illat az angol elegancia megtestesítője, ami gyümölcsös-virágos-gourmand illatjegyeivel egy pillanat alatt a brit lovaspóló életstílusába repít. A piros gyümölcsök és citrusok édes kombinációjával nyit a fejjegyben, majd a szívjegyben teljesedik ki a liliom és a jázmin együttesével. Az illatot a lágy vanília és a karamell édessége zárja.

Avon Rare Onyx parfüm

Avon Rare Onyx parfüm

A női illat a bársonyos barack kifinomult jegyeivel indít, melyet a sötét lótusz aromái fokoznak tovább, végül pedig a pézsma és ámbra nemes összhangja teszi igazán különlegessé a kompozíciót.

Hermès H24 férfiaknak

Hermès H24 parfüm

A muskotályzsálya, a nárcisz, a rózsafa és a szklarén izgalmas egyvelege adja az Hermès H24 illatának izgalmas akkordjait – egyszerre élénk és érzéki. Ahogy a gyöngyöző jegyek kibontakoznak, úgy nő fokozatosan az illat intenzitása.

Olvasd el ezt is!