A szépségszerkesztő ajánlásával: tiszta, innovatív, hatásos megoldások

2022. december 16.
Legyen szó sminktermékekről vagy okoskütyükről: szépségszerkesztőnk, Dóczy Julcsi semmitől sem riad vissza a tesztelések során.

Fényjáték

Szeretem, ha a mindennapokban meg se lehet rólam mondani, hogy sminkeltem, ezért a minimalista, pillekönnyű textúrájú termékek mellett teszem le a voksomat. Az Ere Perez sminkeket különösen kedvelem: tiszta, természetes formulákkal, pigmentekkel dolgoznak, mégsem kell lemondanom a minőségről. A krémes highlighterük egy csoda! Finom csillogást ad a a bőrömnek, szépen beleolvad, így a fény esésétől függően válik csak láthatóvá. (11 490 Ft)

Ere Perez

Stresszhelyzetben is bizonyított

A Nutrilite Less Stress, More Yes kiporciózott vitaminkomplexét már második alkalommal vetem be a lapzártánk idején. Amikor úgy érzem, hogy kezdek túlterhelt lenni, csak elkeverem egy pohár vízben, felhörpintem, és már nincs is más dolgom, mint élvezni a hatását. Segít fókuszálni, miközben csökkenti azt a belső nyomást, amelyet az okoz, hogy nem leszek kész időben a feladataimmal. Hatására tényleg nyugodtabban csinálom végig a napot. (11 600,- Ft)

Nutrilite Less Stress, More Yes

Micsoda végeredmény!

Már amikor először megpillantottam a Color Wow kifejezetten festett hajra készült ápolóit, tudtam, hogy mindenképpen tesztelnem kell őket, így a kis impozáns darabok a fürdőszobapolcomon csücsülve várták, hogy végre kipróbáljam őket. Először a hidratáló Money maszk került fel a hajamra, amelyet – még szárítás előtt – a Dream Coat spray követett. A formázás után azonnal rájöttem, mint takar a márkanév: váó, a hajam puha és selymes lett, de nem esett össze, abszolút dúsnak hatott még hajegyenesítés után is, az egészséges ragyogásról nem is beszélve. Nem csoda, hogy a maszkhoz a hollywoodi sztárfodrász, Chris Appleton is a nevét adta. (Maszk: 23 900,- Ft, spray: 10 900,- Ft).

Color wow

A teljes cikket a Marie Claire legfrissebb számában olvashatod!

Olvasd el ezt is!