Ezek a szezon legdivatosabb ékszerei – Meghan Markle kedvencei is köztük vannak

2022. november 06.
Különleges darabokat tartogatnak a legfrisebb ékszertrendek, még szerencse, hogy most kifejezetten divatos halmozni is őket.

Izgalmas részletek gazdagítják a szezon ékszertrendjét, melyek tálcán kínálják az önkifejezés lehetőségét. Minden stílushoz, hangulathoz találunk megfelelőt, hol a klasszikus elegancia képviselői bukkannak fel gyöngyök képében, hol játékosan sikkes darabokat találunk, mint a charmok, amik Meghan Markle tetszését is elnyerték már.

Fotó: Getty Images

Charmok mindenütt

Szűnni nem akaró népszerűség övezi a charmokat, a karkötőkről, fülbevalókról, nyakláncokról fityegő kis díszek az őszi–téli szezon kedvencei közt is megtalálhatók. Lehetnek cserélgethetők vagy ékszerünk fix részei is, melyek tanúskodhatnak hobbinkról, hangulatunkról vagy csak random szépségként válhatnak szettünk kiegészítőivé.

Pandora x UNICEF dupla függőcharm 19 200 Ft

Thomas Sabo 119 €

PDPaola (amazonite charm)19 100 Ft

Gyöngyök

Reneszánszukat élik a gyöngyök, míg pár éve nagymamás ékszerként tekintettünk egy gyöngysorra, mára különleges kedvencekké váltak. Egy-egy gyöngyszem persze szólóban is megállja a helyét, nemcsak függőként, de például medál formájában is csodásan mutat.

Eva Remenyi 48 900 Ft

Zara 6990 Ft

Mango 5595 Ft

Színes részletek

Népszerű megoldás, hogy a nemesfém ékszereket élénk árnyalatokkal, neonszínekkel kombinálják, melyek egyaránt nyújtanak frissességet és látványosságot. Elsősorban hétköznapi szettekhez passzolnak, ám nem kell őket lebecsülni, a színek könnyedsége és a nemesfém eleganciájának ellentéte izgalmassá teszi az ékszereket.

H&M 3495 Ft

Patrizia Pepe – Modivo 31 100 Ft

Mango 5595 Ft

Absztrakt alakzatok

Az organikus formák, absztrakt dizájn erős meghatározói a trendeknek, melyek szemet gyönyörködtető eredményei néhol kisebb művészeti alkotással is felérnek. Fülbevalók esetén az aszimmetria lételeme a stílusnak, de máskülönben is az ívelt formák játékossága határozza meg az ékszereket, melyek a legegyszerűbb szettekhez is jól passzoló, extravagáns kiegészítők lehetnek.

Eva Remenyi 158 900 Ft

Plié 46 500 Ft

Alighieri 250 €

Ezt olvastad már?