A$AP Rocky, Julia Garner és Elliot Page lettek a Gucci Guilty új nagykövetei

2023. március 03.
A kampány a szeretet megszámlálhatatlan megjelenését ünnepli, a nagykövetek pedig megtestesítik az önelfogadást és képesek megmutatni, hogy a nyitottság miként szabadítja fel az önkifejezés legtisztább formáit.
A$AP Rocky, Julia Garner és Elliot Page lettek a Gucci Guilty új nagykövetei

Egy óda az önelfogadáshoz, a barátsághoz és a szerelemhez, annak minden formájában: a Gucci Guilty új kampánya egyszerre bátor és szelíd – írja a divatház közleménye. A kampányban a Grammy-díjas zenész ASAP Rocky, a Gloden Globe és Emmy-díjas színésznő Julia Garner és az Oscar-díjra jelölt rendező és producer Elliot Page szerepel. A reklámfilmet Glen Luchford készítette, amely a Gucci szavaival élve „mindannyiunkat hazahív egy metaforikus helyre, ahol mind szabadok és elfogadottak lehetünk, és ahol megmutathatjuk igazi valónkat”. 

Az divatház új kampányában Rocky, Garner és Page egymást nézik, táncolnak, nevetnek és átlépik az önelfogadás küszöbét, amelyen túl könnyed hangulatban, kíváncsisággal tekintenek a jövőbe. A képzelet ezen világában a szeretet megszámlálhatatlan megjelenését ünneplik, megtestesítik az önelfogadást és megmutatják, hogy a nyitottság mily módon szabadítja fel az önkifejezés legtisztább formáit – fogalmaz a Gucci.

A kampány egyik fő illatában, a Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme parfümben a mediterrán mandora citrus fejjegy összhangban áll a természetes bergamottal és rózsaborssal, ezzel melegséget és ragyogást kölcsönözve az illatnak. Az orgona a virágzó szívjegyekhez, az ibolyához, a rózsához és a muskátlihoz csalogat. Az illat az ámbra és a pacsuli hosszantartó alapjegyei által válik teljessé.

Az illat férfi változatában, a Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Homme-ban narancsvirág abszolútumot használtak fel, amelyet jellemzően női illatokban találni és amely a történelem során a románc és az ártatlanság szimbólumaként vált ismertté. A kifinomultság és az erő ellenállhatatlan harmóniáját fedi fel az illat az olasz citrom és a ragyogó rózsabors fejjegyeken keresztül, amelyek bevezetnek a neroli, narancsvirág és francia levendula szívjegyekbe. Az alapban pacsuli, bőr és tömjén emeli fel a cédrusfa ölelését.

A kampányban persze megjelennek a divatház emblematikus illatai is, a Gucci Guilty Eau de Toilette Pour Femme, az eredeti, összetéveszthetetlen ámbrás-virágos akkord, melyet a mandarin, pacsuli és akác jegyek definiálnak, a Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme, az ámbrás-virágos-fás illat, amely újraírja a Gucci Guilty Pour Femme eredeti változatát azzal, hogy az illatot magasabb intenzitásra emelték,  a Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Homme, amely a csiliborssal és a rózsával válik az eredeti illat újraértelmezésévé, és a Gucci Guilty Parfum Pour Homme, amely az intenzívebb változata a Gucci Guilty Pour Homme-nak.

Forrás: Gucci