Emily Ratajkowski minden egyes körmét más trend szerint festette ki

2023. augusztus 11.
A nyári szezon legváltozatosabb manikűrjét villantotta meg az amerikai médiaszemélyiség. Emily Ratajkowski minden körmét más trend szerint, állatmotívumokkal és kígyóbőrszerű mintázattal sem spórolva festette ki.
emrata-korom-manikur

Emily Ratajkowski láthatóan igyekszik a maximumot kihozni az idei nyárból: nagyszabású celebpartik, gyakran váltogatott trendek a szépségápolásban. EmRata nyilvánvalóan nem fél kísérletezni, simán levágja a saját haját, cseréli le csokoládébarna tincseit rezes hajszínre hirtelen felindulásból, vagy éppen kígyómanikűrt villant.

Az össze nem illő körömlakktrendben most ő is nagy lendülettel megmártózott, minden egyes ujján másfajta körömlakkfestést bevállalva. Ratajkowski legújabb Instagram-posztjában több fotót is megosztott a látványos manikűrről Instagram-hírcsatornájában, „szeder tehenek kígyó köröm és sly” felirattal. A fotókon nem csak a különleges manikűr, hanem a híresség és kisfia, Sylvester (Sly) is látható egy tehénfarmon. Emily egy szürke felsőben, koptatott farmerfelsőben, egy aranygyűrűvel és persze a vadiúj rezes tincsekkel körbevéve állítja előtérbe a szerintünk a szezon legbevállalósabb manikűrjét.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés


Az Instagramon debütált, finoman dekadens manikűr tüzes vörös színben izzik, a kígyóbőr textúráját utánzó, bonyolult fekete részletekkel. A kígyó körmöket egyértelműen nem a klasszikusabb stílust kedvelőknek ajánljuk, hanem az ezer fokon égő, különleges mintázatú manikűrre vadászóknak.

Itt minden körmön különböző mintázat kap helyet, és a legjobb indulattal sem nevezhető egy uzsonnaidős, pláne nem ebédidős manikűrnek.

Forrás: Byrdie, fotó: Getty Images