2023 ősz: a szezon legtrendibb körömmintái között jócskán akad meghökkentő

2023. szeptember 18.
Ezúttal a legtrendibb körömfestési mintákhoz hozunk inspirációt, mert van olyan, hogy az ember valami igazán ütősre vágyik és egy kicsit eltávolodna az egyszínűre festett körmök minimalizmusától!
2023 legtrendibb körömmintái
  • Az ősz klasszikus körömlakkszínei az őszi természet meleg árnyalataiból inspirálódnak. 
  • Ha extrább manikűrre vágyunk, akkor a körömminták megadhatják azt a pluszt, amitől egyedi és szokatlan lesz a végeredmény. 
  • A szezon legtrendibb körömmintái között talál magának valót a decens irodai dolgozóktól a bohó művészlelkekig mindenki. 

Vannak olyan színek, amelyek kitörölhetetlenül az őszhöz kapcsolódnak, ilyen a bordó, a bogyós gyümölcsök színei, a vadászzöld és a rozsdabarna – egytől egyig a színes falevelek és az őszi almáskertek meleg árnyalatai. Ezek a tónusok az örök klasszikusai az őszi manikűröknek is. De csak azért, mert sosem mennek ki a divatból, még nem jelenti azt, hogy kizárólag ezekhez kell ragaszkodni, ha ízig-vérig őszi manikűrre vágyunk!

A tehetséges körömművészek és a hírességek által látogatott szalonok minden egyes nap inspiráló terveket osztanak meg az Instagramon, és a szeretett lakkmárkák folyamatosan új, lenyűgöző színárnyalatokat dobnak a piacra, így trendi manikűrötletekben bőven nincs hiány idén ősszel sem!

Vintage gombás körömminták

A 60-as évek végének és a 70-es évek elejének pszichedelikus dizájnja a 2023-as őszi szezonban is tud frissen hatni. A brooklyni körömépítő, Jordan – az Instagramon @jmoneynails néven lehet megtalálni a munkásságát – ezúttal barna alapra festette fel a gombákat, így az összhatás 100% ősz lett. Ne csodálkozzunk, ha a szezonban a ruha- és a lakberendezési üzleteket is elárasztják a gombaminták, hatalmas visszatérőről van szó! 

Sakktábla az őszi körmökön

Apró változtatás a klasszikus francia manikűrön, és máris nagyon 2023 lesz a körmünk! Ez a manikűr nem áll meg a fehér végeknél, helyette a most nagyon trendi sakktábla kockák kaptak helyet minden egyes körmön. Bármilyen színű kockákkal jól tud működni, de mi az olajzöldet, a burgundit és a mélybarnát ajánljuk őszre! 

Az őszi szezon sztárszíne: a csokoládébarna 

A gazdag csokoládébarna alap az idei ősz legnagyobb kedvence, a nude akrilcsillagokkal kiegészítve pedig igazán különleges végeredményt ad. Ha otthon készítjük el, ne felejtsünk a végén fedőlakkot használni! 

Teknőctarka körmök – még mindig trendi

A teknőctarka minta vitathatatlanul működik egész évben, de van benne valami eredendően őszi. Talán azért, mert meleg árnyalataival a dark academia öltözködési stílust idézi. 

Teknőctarka x neon

A teknőctarka minta idén azért meg is újult: merész, kontrasztos színnel együtt is szerepel a palettán. Legyen az élénkpiros vagy neonzöld, a kiegészítő elem biztosan feltűnő lesz. Az élénk szín megjelenhet alapszínként vagy a teknőctarka alapon mintaként is – vagy akár mint az alábbi képen, negatív alapon, vékony díszítésként is. 

Forrás: Allure