Halloween-körmök: 2023 legtrendibb ijesztő manikűrjei

2023. október 20.
Trendszínek, kifinomult formák, na meg egy kis borzongás: mutatjuk, melyek a halloweeni szezon kedvenc, abszolút hordható körmei!
2023-ban a Halloween körmök sztármotívumai a vér, a szellem és a bájital

Az utóbbi időben komplett kultúrája alakult ki a szezonális körmöknek. Természetesen a halloween sem kivétel! Ez az az ünnep, ami igazán sokféle szimbólummal rendelkezik, de éppen ez jelenti a problémát is. Lehet, hogy a feedjeinkben előbukkanó halloweeni körmök egyediek és szórakoztatók, de nem éppen olyasmik, amit szívesen viselnénk hetekig, főleg nem munkahelyi környezetben. Mutatjuk, milyen minimalista, kifejezetten szép körmöket tartogat nekünk a szezon! 

Ha szeretnénk valami ünnepi hangulatot megjeleníteni a körmeinken, de nem szeretjük a túldíszített manikűröket, akkor a legjobb, ha kiválasztunk egy alapszínt és egy díszítő színt, így nem lesz túl színes a végeredmény. Azzal is tudunk játszani, hogy minden ujjra vagy csak például a gyűrűsujjunkra teszünk-e mintát. Sőt, halloweeni hangulatot tud teremteni az is, ha a szezonra jellemző színeket festjük fel valamilyen koncepció mentén a körmeinkre. Ilyen lehet például a sütőtök-narancssárga és a fekete, a középlila és a szürke vagy éppen a fehér és a törtfehér együtt. 

Véres halloween: mintha vérbe nyúltunk volna 

Éppen mintha vérbe mártottuk volna az ujjunkat – ilyen hatása van ennek az izgalmas, negatív tér manikűrnek, mely lényege, hogy a körömfestés alapja egy nude szín, így távolról úgy tűnik, mintha azokon a részeken nem is lenne kifestve a körmünk. 

Bájital halloween-körmök

Mi illene jobban a halloweenhez, mint a boszorkányok és a boszorkányok attribútuma, a bájital? A misztikus italkeverék legtipikusabb színe pedig ez a csillámos lila, ami remekül mutat a körmökön!

Minimalista szellemek 

Ez a köröm valójában egy tökéletesre formázott mandula manikűr, ami hófehérre és tejüvegszerűre van festve. A tejüveg részen pedig fehér szellemek tűnnek elő, ami szolidan jelzi, milyen hónapban járunk. 

Boszorkányok halloween-körme

Sötétbordó alap, okkult motívumok: a boszorkányok ilyen körmöt festetnek október végén, november elején maguknak! 

Csillagözön

Kellőképpen visszafogott, de egyben kellőképpen extra is. A csillag egyébként is a szezon sztármotívuma, halloween közeledtével pedig még érvényesebb ilyesmit festetni a körmünkre! 

Fotó: Instagram, Forrás: The Every Girl