2023 leggyönyörűbb piros körmei: kipróbálnád a rozsdavöröset, a cukorbotpirosat vagy a rubinbordót?

2023. december 04.
Az előttünk álló hűvösebb hónapokban két, egymásnak egészen ellentmondó körömtrend van kialakulóban, egy dolog viszont összeköti őket: mindkettő alapszíne a piros és a bordó. Következzenek a 2023-as őszi-téli szezon legszebb piros és bordó manikűrjei!
Ezek 2023 legszebb piros körömtrendjei
  • A bordó körömfestés örök klasszikus és úgy tűnik, mindig képes megújulni és divatban maradni. 
  • A 2023-as őszi-téli körömlakkpalettát is a piros és a bordó árnyalatai uralják. Nem meglepő, a karácsony fő színe is a piros.
  • A szezon a végleteknek, a hiperminimalizmus és a bevállalós eklektika szerelmeseinek kedvez. 

Az egyik a hiperminimalista „csendes luxus” esztétikája, ami a gyakorlatban leginkább semleges körömszíneket jelent. Ez az irány a „mintha csak a natúr körmeimet hagynám meg, mégis sokkal szebben” felfogás köré épül. A másik azonban spektrum teljesen másik végén áll: a „mindent bele” körmök szezonja is beköszöntött idén, a bevállalósok biztosan ki fogják próbálni a 3D-s, krómfényű, balettcore szalagos vagy éppen mozaikos körmöket. 

Nem számít, hogy melyik trend áll közelebb hozzád, egy dolog biztos: a vörös árnyalatai idén a főszereplők. Olyan A-listás sztárok ujjai végén csillant meg idén már, mint Megan Fox, Sydney Sweeney vagy éppen Emily Ratajkowski. Arról nem is beszélve, hogy decemberben, karácsony felé közeledve nincs is ünnepibb egy élénkpiros vagy éppen mélybordó manikűrnél! 

Mutatunk az egyszerű bordó francia manikűrtippektől a fényűző, mintás megoldásokig néhány tippet, amivel bátran ellátogathatsz a körmösödhöz! 

Rubinköves csillogás a körmökön

Ez a manikűr a rubin drágakő vörös színéből és sejtelmes csillogásából inspirálódott. Az ünnepi szezonra szuper választás, különösen akkor, ha szeretjük a kecses, mandula formájú műkörmöket

 

Minimalista rozsdavörös 2023 kedvence

A földszínek idén télen nagyon divatosak, és ide tartoznak a természetben megtalálható vörös árnyalatok, így például a rozsdavörös is. Egyszerre elegánsak és sokkal kevésbé hivalkodóak, mint például a tűzpiros

Új mánia: a mikrofrancia 

A szezon egyik új őrülete a hiheteltenül sikkes mikrofrancia köröm. Ez lényegében nem jelent mást, mint a francia manikűrhöz képest fele vagy harmad szélességű francia végeket – a szivárvány bármely színében, így pirosban is.  

@opi POV: you're getting a micro French mani by @iramshelton using some of our iconic shades💅 #OPI #gelnails #gelmani #microfrench #OPIBubbleBath #OPIMalagaWine ♬ Bird (Instrumental) - BLVKSHP

Absztrakt minta bogyósgyümölcs színben 

Ezt a körmöt az Eufória sorozat Maddyje inspirálta. A sorozatszereplő klasszikus absztrakt körömdizájnja azonban most egy nagyon trendi téli árnyalatot, bogyósgyümölcsszínt kapott.

Cukorbot, de elegáns körmökön

Ezt a látványos, de annál egyszerűbb körömfestési technikát akár otthon is kipróbálhatjuk, csak fehér és piros csíkokat kell egymás mellé húznunk. Ha mégis profikra bíznánk az elkészítését, akkor ajánljuk például a francia manikűrvégeknek köszönhetően elegánssá varázsolt verziót! Mikulásra vagy karácsonyra ennél nincs aktuálisabb választás. 

Bársonyos ragyogás

2023 elején tört be a köztudatba a bársony anyagához hasonlatos körömfinish. Az alábbi videóból kiderül, hogy készíthetjük el otthon is ezt a különleges manikűrt: 

Fotó: Instagram, Forrás: Bustle