Testfeszesítő testápolók – szépségkedvencek a bomba formához

2024. május 22.
Testfeszesítő krémek sora várja, hogy a nyár közeledtével kihozhassuk segítségükkel magunkból a maximumot. Következnek a legtutibb bőrápolási tippek, hogy a bőrünk tetőtől talpig bársonyos, feszes és sima legyen.

Nem is gondolnánk, milyen sokat adhat a jó közérzethez egy szuper testápoló. Több okot is tudunk, amiért érdemes meglepni magunkat egy testfeszesítő testápoló-különlegességgel!

1. Ha a bőrünk száraz, viszket, húzódik, akkor ez a szinte észrevétlen, de folyamatosan jelen lévő kellemetlen érzet csökkentheti az energiaszintünket és nyugtalannak érezhetjük magunkat miatta.

2. Önmagunk megérintése, a bőrünk krémezése, átmasszírozása a gondoskodás, törődés érzését adja, és hozzájárul a kiegyensúlyozottsághoz. Akár egy gyors testápolózás is számít, de még többet ad, ha lassú, nyugodt mozdulatokkal dolgozunk – a legjobb, ha testolajjal.

3. Ha illatos, akár illóolajos testápolót választunk, kiválthatjuk vele a parfümöt. Vagy épp ellenkezőleg: jó alapot képezhetünk neki, a hidratált bőrön ugyanis sokkal tartósabb a parfüm. Egy jól megválasztott illat önbizalmat, jókedvet, lendületet adhat. 

Testfeszesítés több fronton

testfeszesito-testapolok

Simító

Biocorps Anti-Bumps Body Serum Biotherm 23 600 Ft

A test érdes, fakó, esetleg pattanásos bőrre lett kifejlesztve. Kémiai hámlasztó hatásának köszönhetően egységesíti és simábbá teszi a bőrt. Rendkívül gyorsan felszívódik, szuper választás testfeszesítő testápoló kategóriában.

Felpezsdítő

Sinecell pezsgő testhab Vagheggi 11 990 Ft

Speciális technológiájával légbuborékokat enged a bőrre, így optimalizálja az aktív hatóanyagok (tengerisaláta- és bokorhere-kivonat) intenzív felszívódását. A pezsgő hab frissíti a bőrt, segít a cellulit kezelésében. 

Öregedésgátló

Hyaluron Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló testápoló Eucerin 8999 Ft

Thiamidol hatóanyaga csökkenti az pigmentfoltok megjelenését, az arctiin felgyorsítja a kollagén megújulását, a hialuronsav pedig intenzíven hidratál és bársonyos tapintást eredményez. Bőrtömörség és testfeszesítés terén csoda szépen dolgozik.

Egységesítő

Luminous630 Even Skin Tone testápoló krém Nivea 5999 Ft

Különleges hatóanyaga támogatja a bőrt, hogy természetes módon egyenlítse ki a striák, valamint a környező bőr közötti színkülönbségeket, segít csökkenteni a napfény okozta foltok és pigmentfoltok láthatóságát.

Fotó: Getty Images

A cikk teljes verzióját a Marie Claire legújabb lapszámában olvashatod el!