Apák napja: szépségajándék tippek, ha nincs ötleted

2024. június 14.
Apák napja – szépségajándéktippek sorát nézted már át, de nem találtad meg az idei igazit? 3 apák napi ajándékötlettel készültünk azoknak, akik édesapjukat idén június 16-án valamilyen extra szépségajándékkal lepnék meg.
apak-napja-szepsegajandek

Minden év június harmadik vasárnapján az apákat ünnepeljük országszerte, ráadásul idén ez a nap még hétvégére is esik (június 16. vasárnap). Tényleg jó hír lehet azoknak, akik nemcsak szépségajándék téren keresik a csúcskategóriát, hanem minőségi időt is szeretnének tölteni édesapjukkal, miközben megünneplik a sokéves és persze áldozatos nevelési „munkásságukat”.

A tökéletes és illatos csapat – Bleu De Chanel

apak-napja-szepsegajandektippek
Egy elegáns illat, lehet ez éppen egy All over spray is, mindig jó választás, főleg, ha valóban illik az apukánk stílusához és személyiségéhez. Egy 2in1 tisztítógél (pláne nyáron) szintén szuper hasznos, ahogyan egy minőségi, 3in1 hidratáló krém is számos előnnyel bíró alap lehet egy mai férfi szépségrutinjában. A Chanel tavaly nyáron debütált Bleu de Chanel sorozata mindhárom szépségterméket zseniális összetételben, illattal és hatékonysággal hozza, így ha igazán hasznos és kényeztető apák napi szépségajándékra vadászunk apák napjára a luxuskategóriában, ezekkel nem lőhetünk mellé. A kollekció tagjait, amelynek egyébként Timothée Chalamet az arca, természetesen egyenként és egyben is megvásárolhatjuk.

Friss és ápolt arc – Shaveology

apak-napja-szepsegajandektippek

A termékcsalád kifejezetten a borotválkozással kapcsolatos kihívásokra nyújt megoldást, ugyanis ezek a speciális kozmetikumok könnyedén felveszik a harcot a szőrbenövéssel, irritációval, bőrpírral, továbbá nyugtatnak és hidratálnak. A kollekcióban olyan termékek találhatóak meg, mint az előkészítő permet, a multifunkcionális borotválkozó krém, az ápoló olaj vagy a borotválkozás utáni ápoló hidratáló, amelyet Shaveology borotválkozás utáni bőrápoló néven találunk meg (4399 Ft) és sokrétű, praktikus apák napi szépségajándék lehet. A Shaveology palettáján szereplő termékek mind illatanyag- és színezékmentesek, ráadásul tele vannak olyan szuper hatóanyagokkal és olajokkal, mint a centella, a szalicilsav, a glükonolakton, az aloe vera, az avokádóolaj vagy a marulaolaj. Ha a megfizethető, de hatékony és praktikus kategóriában keresünk ajándékot, tökéletes…

Imádni való kedvencek fürdéshez – Lush

apak-napja-szepsegajandektippek

Minden apának és apafigurának kínál valamilyen hasznos és mennyei illatú fürdőterméket a Lush 2024-es apák napi kollekciója. A friss, kézzel készült kozmetikumok a márkától megszokott módon kreatívak, mind elnevezés, összetevők és felhasználás terén. De lássuk, mi is csábíthat vásárlásra az apák napi szépségajándék keresésben. Az Out of this World fürdőbombában nyugtató zöldteapor és az édes vadnarancsolaj mennyei szimfóniában egyesül, és ápolja a testet és a lelket. A direktebb elnevezést keresőknek vigyázzállásban tűnik fel a Super Dad fürdőbomba, a szuperhős típusú apukák kényeztetésére, de a Seaside vágható habfürdő, a True Grit szappan, és a Dinosaur In A Crisis fürdőbomba is megér egy misét, vagy legalábbis egy közelebbi megtekintést.

Fotó: Getty Images