Kylie Minogue szépségének a titka: ezért néz ki olyan jól 56 évesen is

2024. június 29.
Bár a hatvanhoz közelít a pop hercegnője, mégis inkább olyan, mintha a negyvenet készülne betölteni Kylie Minogue. Eláruljuk, hogy mivel sikerült látszólag megállítania az időt!
Kylie Minogue szépségének a titka: ezért néz ki olyan jól 56 évesen is
  • Idén ünnepelte 56. születésnapját Kylie Minogue.
  • Karrierje során végig szenzációsan nézett ki, minden egyes életszakaszában.
  • Vajon mi a díva titka, hogy annyira fiatalnak látszik ötven felett is?

Az énekesnő egyszer azt mondta a Telegraphnak, hogy nem akar kortalan poszternő lenni, de hiába, mert pontosan az lett belőle! Kylie Minogue régóta küzd a híresztelések ellen, miszerint plasztikai sebészeknek köszönheti a szépségét, és hogy már a botoxszal is próbálkozott. Akárhogy is legyen, a sztár kétségkívül megdolgozik a csodás külsejéért, és jó pár olyan egyszerű trükk van a tarsolyában, amit bárki eltanulhat tőle.

Lássuk, hogy mi Kylie Minogue valódi szépségének a titka:

1. Megfelelő stílus

Kylie Minogue mindössze 1,52 cm magas, így az alacsony nők sokat tanulhatnak tőle öltözködés terén. Sokszor szembesülnek azzal a kisebb termetű hölgyek, hogy túl hosszúak a felsők ujjai, a szoknyák alja vagy a farmernadrágok szárai, amik ronthatják az összképet, ezért érdemes lehet ilyen esetben egy varrónő segítségét kérni. Emellett fontos megtalálni a saját stílusunkat. Kylie Minogue jelenlegi stylistja, Frank Strachan tökéletes egyensúlyt talált az egyszerűség és a csillogás között, mint amilyen ez a Diesel ruha, amit a díva az idei Met-gálán viselt.

Kylie Minogue a 2024-es Met-gálán

Kylie Minogue a 2024-es Met-gálán

2. Elegendő edzés

Annak ellenére, hogy még mindig ragyogó szépség, Kylie Minogue is érzi, hogy már nem 20 éves és bizony tennie kell azért, hogy formában maradjon. Egy a Telegraphnak adott 2019-es interjúban azt mesélte, hogy tudatosan dolgozik formás idomaiért, valamint ezt tudja ajánlani másoknak: dolgozzanak keményen, de legyenek reális céljaik és igyekezzenek megértők lenni önmagukkal.

Ezenkívül Kylie Minogue azt is elárulta, piláteszezik és jógázik is. Futni egyáltalán nem szeret, viszont szívesen sétál.

3. Helyes bőrápolás

„A sminkesek mindig megjegyzéseket tesznek Kylie ragyogó bőrére, és ez azért van, mert gondoskodik róla” – mondja Annabel Jones, a Telegraph szépségrovat-szerkesztője. – „Mint a legtöbb ausztrál, Kylie is naponta használ fényvédőt, ami jól látható az egyenletes tónusú arcbőrén, amin nincsenek pigmentfoltok.” Továbbá, amikor csak teheti, felkeres egy bőrgyógyászt. „Szeretem a stimuláló lézeres kezelést kollagénnel” – mondta Kylie Minogue a MindFoodnak 2022-ben.

„Tinédzserként kezdtem el erős sminket viselni, ezért alaposan meg kell mosnom az arcomat, és mindig muszlin törlőkendőt vagy arctörlőt használok” – mesélte Kylie Minogue a szépségtitkairól.

4. Változatlan haj

„Ha valaki úgy tűnik, hogy jól öregszik, az gyakran azért van így, mert tudja, mi illik hozzá a legjobban, és Kylie mester ebben: ugyanazt a mézszőke hajszínt és középhosszú fazont viseli az egész karrierje során” – magyarázza Jones. Persze előfordult, hogy változott a hajszín tónusa, és néhány frizurával is kísérletezett, de az alapokon sosem változtatott Kylie Minogue.

Kylie Minogue egyik szépségtitka, hogy évek óta változatlan a haja színe és hossza

Kylie Minogue egyik szépségtitka, hogy évek óta változatlan a haja színe és hossza

Forrás: Telegraph, Fotók: Getty Images