Matcha latte smink, íme 3 gyönyörű inspiráció

2024. július 04.
Matcha latte smink tarol a TikTokon, szebbnél szebb inspirációk kíséretében. Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője 3 csodálatos, zöld matcha tea ihlette sminkkel jelentkezik.
matcha-latte-smink

A matcha tea szuper hatásainak köszönhetően nagy erővel robbant be az egészségtudatos életmódot követők itallapjára. Élénkítő hatása sokkal kiegyensúlyozottabb, mint a kávéban található koffeiné, hiszen 6 órán át szabadul fel a szervezetünkben.

A matcha tea kiválóan hat a koncentrációs készségünkre, fokozza a mentális energiánkat, tele van antioxidánsokkal, illetve anyagcsere-gyorsító, és még a zsírsejtek lebontását is serkenti. Íze megosztó, valaki rögtön rákattan, valaki ihatatlannak véli. Egy biztos, a matchának a pozitív élettani hatásai megkérdőjelezhetetlenek.

A TikTok legnépszerűbb sminkesei viszont ennek a superfoodnak a zöld, tejjel kevert színét kapták fel az idei szezonban, és a matcha latte smink a vezető aktuális trendek közé küzdötte fel magát. Ez a nehezen körülírható zöld egyszerre mondható khakis és lime-os hatásúnak, a lattés változata pedig mindenképpen egy pasztell árnyalat felé tolja el.

Habár a szavakkal való körülírása nehézkes, annál könnyebben kombinálható a barna összes föld tónusával, és csodásan működik a nyáron közkedvelt bronzosítókkal és nude szájfestékekkel is.

Íme, egy pár hasonló színkombinációkban pompázó matcha tea smink inspirációfotó a Páll Adrienn Sminkakadémia végzőseinek vizsgasminkjei közül, hátha rákaptok ti is valamelyikre!

Smink: Holba Fruzsina, Haj: Lencsés Dóra, Modell: Nándori Boróka – Face Model Management, Fotó. Jámbor Zsófia

Smink: Kovács Melinda – NSM Senior team, Haj: Lencsés Dóra, Modell: Krulik Dalma, Fotó: Jámbor Zsófia

Smink: Homo Szimonetta, Haj: Illyés Gabriella, Modell: Nagy Annamária, Fotó: Nikita Nikitin Photography

Vezető fotó: Jámbor Zsófia