A nyár legszebb sminkjei 2024-ben

2024. július 18.
Nyári sminkekből nincs hiány: kismillió szezonális szín, árnyalat, textúra jellemez egy-egy jó kánikula makeup-ot, de mi közülük is a legtrendibbeket mutatjuk be. Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője a legszebb, a 2024-es év trendjeihez igazodó sminkkel jelentkezik.
pall-adrienn-nyari-sminkek

Ma azokat a nyári sminkeket gyűjtöttük össze nektek, melyek amellett, hogy követik a szezon trendjeit, a stílusjegyeiknek köszönhetően kifejezetten szépítik az arcunkat.

Ugyan tombol a meleg, de hála a vízálló termékeknek, a nyári sminkek mindegyike elkészíthető tartós formában is. Így a buliszezonban sem kell lemondanod a nyári sminknek köszönhető ragyogásról és a vele járó extra önbizalomról. Nézd meg, iskolánk végzősei milyen gyönyörű inspirációkkal készültek!

2024 kedvenc nyári sminkjei

1. Korall a köbön

pall-adrienn-nyari-sminkek

Korall, a legizzóbb trend a nyári sminkek terén

Smink: Rack-Rácz Ildikó, Modell: Kaneff Tamara – Face Model Management, Haj: Lencsés Dóra, Fotó: Jámbor Zsófia

Az idei kedvenc élénk szín a korall, amely mindenkit feldob az üdesége miatt. A monokróm színhasználattal elkészített nyári smink harmonikus összhatást eredményez, ugyanakkor nagyon látványossá is varázsolja a viselőjét.

2. Rock Princess

pall-adrienn-nyari-sminkek

Egy kis rockos extra a nyári sminkek között

Smink: Mózsik Virág, Modell: Fábián Ágnes – Face Model Management, Haj: Lencsés Dóra, Fotó: Jámbor Zsófia

A fekete füstös szemsmink örök befutó azokra az estékre, ahol igazán dögösen akarunk megjelenni. Idén kifejezetten menő a nyári sminkek között, ha valamilyen extra fényeffektet, vagy csillogó kövecskéket biggyesztünk a smink tetejére.

3. Marylin Again

pall-adrienn-nyari-sminkek

Tusvonal a fókuszban – egy klasszikus a nyári sminkek között

Smink: Kiss Marianna, Modell: Kovács Anna, Haj: Lencsés Dóra, Fotó: Jámbor Zsófia

A klasszikus tusvonal sosem megy ki a divatból. Nincs olyan női arc, amit ne tenne elragadóvá ez a nyári smink. Idén ragasszatok ¾-es cicás ívű műszempillát a szemetekre, így még igézőbbé válik a tekintet.

4. Caffe Latte

pall-adrienn-nyari-sminkek

A tejeskávé az egyik legínyencebb a nyári sminkek közül

Smink: Orosz Flóra, Modell: Lydia – Art Models Agency, Haj: Lencsés Dóra, Fotó: Jámbor Zsófia

A kávéívók szerelmeseinek kihagyhatatlan nyári csemege a Caffe Latte nyári smink, amely a karamellás-barnás árnyalatokat kombinálja az egész arc területén. Letisztultsága teret hagy bármely ruhaszínnek, így nem okoz akkora fejtörést, hogy mit vegyünk fel…

5. Lipensity

pall-adrienn-nyari-sminkek

A nyári sminkek „szeretik” az élénk rúzsokat

Smink: Horsik Eszter, Modell: Dorina – Face Model Management, Haj: Lencsés Dóra, Fotó: Jámbor Zsófia

A ciklámen-korall-eper-narancs élénk rúzsszínek magukért beszélnek. Ha valamikor, hát nyáron mindenképpen próbáljátok ki, melyik árnyalat passzol nektek a legjobban. A jól eltalált élénk ajakszín annyira hatásos, hogy elegendő mellé egy enyhe gyöngyházszínű szemsmink és némi highlight effekt a tökéletes nyári smink érdekében.

Vezető fotó: Jámbor Zsófia