Nyári pirosítók: ezek a legjobbak

2024. június 26.
Nyári pirosító kategóriában is hatalmas a kínálat, csak győzzünk választani. A friss, életteli smink alapkelléke a krémes pirosító – a bőrbe olvadó textúra és a lágy ragyogás tökéletes nyári kombináció.
nyari-pirosito

Egyébként is, de forró hónapokban kifejezetten érdemes krémes változatra cserélni a porállagú pirosítónkat. Hogy miért és hogyan használjuk a kenhető pirosítókat, arról Tombor Sarolta sminkmester mesél.

Nyári pirosító tippek

„Azért szeretem annyira a krémes pirosító termékeket, mert a fényüknek köszönhetően a highlighter funkcióját is betöltik, és friss, üde, hidratált hatást adnak a bőrnek. Ráadásul nagyon kevés elég belőlük – általában sokkal kevesebb, mint azt elsőre gondolnánk. Érdemes úgy használni őket, hogy először ujjbeggyel a kézfejre tesszük, ott egy kicsit felmelegítjük, majd innen visszük fel ujjal vagy ecsettel az arcra – vékonyabban és egységesebben lehet így dolgozni velük. Különösen a tégelyes verziók esetén igaz, hogy sokkal erősebben pigmentáltak, mint a porpirosítók, ezért tanácsos óvatosnak lenni a mennyiséggel. A tubusos pirosító termékek ennél folyékonyabbak és kevésbé intenzívek, de ezek esetén is jobb módszer nem közvetlenül az arcra, hanem a kézfejre, és onnan az orcákra feltapogatni a festéket. A krémes-fényes állag nagyon jól passzol a nyári sminkekhez, amikor a bőrünk hamar kifényesedik – felesleges ilyenkor a matt finisre törekedni, a bőrbe olvadó pírok sokkal természetesebb hatást adnak.”

A mi kedvenceink nyári pirosító kategóriában

nyari-pirosito


Superdewy folyékony arcpír Makeup Revolution 2650 Ft

nyari-pirositoLip & Cheek arcpír és ajakszínező Nora Beauty 4199 Ft
nyari-pirositoChubby Stick Cheek Colour Balm Clinique 14 500 Ftnyari-pirositoN°1 de Chanel Lip and Cheek Balm Chanel 20 200 Ftnyari-pirositoCheeky Glow Cream Blush One Two Free! 7290 Ft

nyari-pirositoStick Blush Anastasia Beverly Hills 17 490 Ft

nyari-pirositoWondertint Cheek & Lip Morphe2 6290 Ft

nyari-pirosito

Liquid Face Blush Inglot 8290 Ftnyari-pirositoLegendary Glow Colour Blush Pat McGrath Labs 13 990 Ft

Minimalist Whipped Powder Blush Shiseido 17 790 Ft

nyari-pirositoMultifunkciós orca- és ajakszínező stick Ilia Beauty 15 990 FtAll Over Colour Creamy Finish ajak-, orca- és szemhéjárnyaló Manasi 14 990 Ftnyari-pirositoTrue Jelly zselés pirosító és ajakszínező Avon 1499 Ft

Fotó: Getty Images