Oroszlán csillagjegy körömminták: barokkos túlzás és pompa

2024. július 27.
Az Oroszlán csillagjegy július 23-tól augusztus 22-ig tart. Az állatövi jegyben születettekről minden elmondható, de az biztos nem, hogy visszafogottság jellemzi őket. Imádnak a középpontban lenni és látszani. Ennek megfelelően az Oroszlán körömmintákat is a túlzás és látványos megoldások jellemzik. Mutatjuk a kedvenc Oroszlán manikűrjeinket, nem csak a csillagjegy szülötteinek!
Oroszlán csillagjegy körömminta
  • Az Oroszlán csillagjegy (július 23. – augusztus 22.) alapvető személyiségvonásai köszönnek vissza az állatövi jegy inspirálta körömmintákban is.
  • Cseppet sem visszafogottak az Oroszlán jegy manikűrjei.
  • Melyik a kedvencünk az Oroszlán körmök közül?

A manikűr az egyik legjobb módja a személyiségünk kifejezésének. Ráadásul könnyen változtathatjuk az évszaknak, kedvünknek és személyiségünknek megfelelően. Az Oroszlán jegyébe lépve (július 23-tól augusztus 22-ig) a Nap határozza meg a horoszkópunkat. Ez vibráló energiákkal és szenvedéllyel tölti meg az életünket a nyár hátralevő részében.

Érdemes inspirációt merítenünk az Oroszlán jegyéhez passzoló manikűrökből, hogy még jobban erősítsük a körömmintánkkal is ezeket a vibráló energiákat.

Ez a 12 legjobb körömminta az Oroszlán jegyében

1. Mutassuk meg a csillagjegyünket

Csillámokkal mutassuk meg a csillagjegyünket az Oroszlán jegyében!

Csillámokkal mutassuk meg a csillagjegyünket az Oroszlán jegyében!

Ha mi is az Oroszlán állatövi jegy büszke szülöttei vagyunk, ne szerénykedjünk! (Ez amúgy is ellentmond a természetünknek.) Akár egy babyboomer francia körömre csillámporral felvitt Leo felirat is árulkodhat arról, melyik csillagjegyben járunk.

2. Magnetikus körömlakkok az Oroszlán jegyben

A színes fémes köröm, ami attól függően változtatja a színét, honnan és milyen fény esik rá, igazán illik az Oroszlán szezonhoz. Ezt magnetikus körömlakkal érhetjük el például, ahogy azt Vanessa Hudgens tipikus Oroszlán manikűrje is jól példázza.

3. Láthatatlan, mégis extra francia köröm

Az biztos, hogy az Oroszlán mindig szereti az extravagáns megoldásokat, így a manikűrben is. A csillagjegy szülöttei nem elégszenek meg egy szimpla francia körömmel, ne tegyük hát mi sem az évnek ebben a szakaszában járva! Válasszunk egy élénk színt, fessük be az egész körmöt ezzel, majd ugyanennek egy sötétebb árnyalatával csak a francia körömvégek kontúrját rajzoljuk meg a körmökön.

4. Az Oroszlán hónap köve

Az Oroszlán csillagjegy egyik köve a tigrisszem, készítsünk ehhez passzoló manikűrt

Az Oroszlán csillagjegy egyik köve a tigrisszem, készítsünk ehhez passzoló manikűrt

Miért ne festhetnénk a körmünket olyanra, mintha mindegyik egy-egy értékes darab lenne az Oroszlán jegyének kristályából, az aranyló citrinből lenne? Ez a látványos manikűr még jobban kifejezi a csillagjegy szülötteinek személyiségét.

5. Narancs és fekete op-art köröm

Ha az Oroszlánkirály manikűr lenne, pontosan így képzelnénk el! Nem vitás, hogy ennek a körömmintának is ott a helye az Oroszlán körmök között.

6. Rágógumi-rózsaszín körömvégek

A minimalista Oroszlánok számára lehet jó választás ez a visszafogott, mégis látványos körömminta. Nem csoda, hogy Selena Gomez is erre szavazott idén nyáron!

7. Olyan, mint a természetes, csak jobb

Az Oroszlán csillagjegy szülötteinek luxus iránti igényét fejezi ki ez a természetes hatású köröm. Fontos, hogy olyan árnyalatú körömlakkot válasszunk, ami pontosan a mi bőrünknek megfelelő színű. Csak így lesz tökéletes az összhatás.

8. Rubinvörös mikrofrancia köröm

Ki mondta, hogy csak a hosszú köröm lehet látványos? Az Oroszlán jegyének drágaköve a rubin. Ezt ízlésesen, mégis hatásosan vihetjük be a francia manikűrbe is akár. Ezzel a rubinvörös végű mikro francia körömmel sokkal határozottabb, ambiciózusabb hatást érhetünk el.

9. Essünk túlzásba!

Az Oroszlán akár az extremitásokig is elmegy, ha manikűrről van szó. Ráadásul ezzel a fesztiválkörömnek remekül működő körömmintával biztosan nem maradunk észrevétlenek. Ez egy Oroszlán számára nagyon fontos, hiszen a lételemük a rivaldafény!

10. Neonsárga francia köröm

Hailey Biebernél láttuk a neonsárga manikűrt, ami a nyár egyik visszafogott sláger körömszínének, a vajsárgának az Oroszlánhoz sokkal hozzáillőbb változata. Ezt variálhatjuk még egy kicsit úgy, hogy csak a francia körömvégeket festjük neonsárgára. Így még izgalmasabb lehet a végeredmény.

11. Rosszkislány Barbie

Bár egy év eltelt már a Margot Robbie főszereplésével készült Barbie film óta, a Barbie-stílus iránti lelkesedés csak nem csökken. Az Oroszlán szezonban is hódít a Barbie-köröm, persze némi csavarral. Dobjuk fel strasszokkal és körömmintával a rózsaszínt a nyár utolsó hónapjára!

12. Nincsen Oroszlán arany nélkül

Nincs még egy olyan csillagjegy, melynek szülöttei ennyire magától értetődően tudnák viselni az idén nyáron roppant divatos 3 dimenziós manikűröket. Természetesen egy Oroszlán nem állhat meg itt, az a minimum, ha az a 3D-s köröm arany!

Forrás: Bustle, fotó: Getty Images, Instagram