Őszi pedikűrtrendek, 5 csábító szín a következő szezonra

2024. július 30.
Az őszi pedikűrtrendek között rengeteg izgalmas színt és árnyalatot találunk. Mi ezek közül öt, a hűvösebb évszakhoz illően hangulatos és karakteres kedvencünket mutatjuk be.
Őszi pedikűr trend 2024 legjobb színek

A megszállott manikűr- és pedikűrrajongók gond nélkül kenik fel a nyár legszebb színeit a körmeikre, miközben gondolatban már az őszi szezonra válogatnak új körömlakkokat az üzletek polcain. Körülnéztünk az őszi pedikűrtrendek között, és elhoztuk a legszebb, legtöbbet ígérő árnyalatokat azoknak, akik elsőként szeretnének képben lenni az aktuális pedikűrdivat frontján. Figyelem, érdemes a keményebb, rock and roll és fémes hatású pedikűrök inváziójára felkészülni!

Az ősz kedvenc pedikűrszínei 2024-ben

1. Szexi fekete

@nailartbysig

Monochromatic micro frenchies for NYE 🖤🪩 colors in @Pleasing Dustin the Black Cat and Moonlit Pond #nailart #nyenails #newyearsnails #pleasing #harrystyles #frenchnails

♬ Dancing In The Moonlight – 苏颜悦

A fekete körömlakkok az utóbbi évek körömtrendjeiben nagyon szépen felküzdötték magukat az aktuális kedvencek közé. Ha további érveket keresünk az alkalmazásukra őszi pedikűr jeligére, máris itt van a halloween, amelyre soha nem lehet elég korán hangolni. Harmadszor, egy előszeretettel viselt fekete, bőr motoroskabát kedvencünk mellé szánt kiegészítő stíluselemként éppúgy megfelelő indok lehet, mint szimplán az, hogy érezzük a feketében rejlő örök X-faktort.

2. Rose gold

oszi-pedikur-trend

Őszi pedikűr kedvenc: rose gold

Pikáns és szexi, amellett hogy kifejezetten nőies és szofisztikalt választás az őszi pedikűrök terén. Ebben a kategóriában találhatunk olyan körömlakkokat is, amelyekben kicsit erősebb a rózsaszín árnyalat, de nem hiányoznak a polcokról az arany domináns indulók sem.  

3. Füstös szilvakék

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Natasa Adamovic (@ginger_n_a) által megosztott bejegyzés

Szilvakék, vagyis inkább lila ragyogja be az őszi pedikűrtrendeket. A tavaszi és nyári levendula árnyalatokat nagy lendülettel váltja ősszel ez a kissé füstös szilvakék trend, amely a legtöbb körömlakkmárka kínálatában megtalálható.

4. Matcha tea

oszi-pedikur-trend

A matcha tea az egyik legerősebb őszi pedikűrtrend

Az idei őszi pedikűrtrendek között nagy kedvencünk a matcha tea színét idéző divathullám. A kínálatban találunk örökzöldekre, vagy éppen a mentalevélre hajazó körömlakkokat is, de gyönyörű szép példa erre az őszi pedikűrtrendre a Le mini Macron füstös matcha teát idéző körömlakkja is.

5. Ínyenc csokoládé

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Patti Mayo (Lisa 💙) (@nailclipperz) által megosztott bejegyzés

A top öt kategóriának az egyik legmeglepőbb és legszebb indulója. Igen, tudjuk, hogy nagyon finom, és hajszínben is jól mutat a csokoládé, de a körmökön egészen meglepően ínycsiklandó látványt nyújt. Szerencsére nem éheztetnek ki minket a gyártók, nagyon sokféle verzióban kínálják fel az őszi pedikűrtrendek között. Brownie, forró csoki, édes-keserű fekete csokoládé? Mindent megtalálunk, mégpedig ragyogó verziókban.

Forrás: Allure, Fotó: Getty Images