A nyár 7 kedvenc pedikűrszíne – Ilyenre fessük a lábkörmünket a nyaralásra!

2024. május 28.
Ha nyaralni indulunk, vagy csak egyszerűen készen állunk a szandálszezonra, adunk egy kis inspirációt hozzá, milyen színt válasszunk a lábkörmünkhöz idén! A francia pedikűrtől a ragyogó narancsos színekig rengeteg izgalmas variáció menő lesz 2024-ben a lábkörömfestésben!
Nyári körömtrend 2024 legjobb pedikűr
  • A lábkörmünk még soha nem volt ilyen ragyogó színű, mint 2024-ben!
  • Olyan pedikűrszínek bukkannak fel a palettán idén, amelyek garantáltan vonzzák a tekintetet.
  • Mutatjuk, milyen színek lesznek a legmenőbbek 2024-ben a lábkörömfestésben!

A lábkörömfestésben is nagyon divatos 2024-ben a francia köröm, de a pedikűrünk ragyogó színekben is pompázhat, ha inkább valami üdítően gyümölcsös árnyalatra vágyunk. Mutatjuk, a szakember szerint melyek lesznek a pedikűrben a legmenőbb lábkörömszínek!

Ezek 2024 kedvenc pedikűrszínei

1. Neonnarancs lábkörömfestés

A puncsos narancs pedikűr tökéletes a friss nyári barnasághoz. 2024-ben a korall vagy pasztellnarancs árnyalat helyett inkább a ragyogó és teljes, enyhén neonos hatású narancsszín az, ami tarol a lábkörömfestésben.

2. Paradicsompiros pedikűr

A piros soha nem megy ki a divatból, ha körömfestésről van szó, legfeljebb az változik, melyik árnyalat a legmenőbb. 2024 nyarán ez a paradicsompiros lesz. Ez a lédús gyümölcsöt idéző szín bármilyen bőrtónussal és lábkörömformával remekül mutat. Használjuk ki a piros pedikűr időtlenségét idén nyáron!

3. Fekete 

Nyáron nem túl szokványos a fekete körömfestés, de képzeljünk csak el egy fényes fekete pedikűrt a ragyogó piros szandállal! Ha szeretjük egyébként is az erősebb, sötétebb színeket a lábkörmünkön, 2024 nyarán kevés menőbb pedikűrt csináltathatunk, mint a fekete.

4. Francia lábkörmök

Örök divat a francia köröm, nem csak a kézen, hanem a lábon is. 2024-ben ráadásul minden korábbinál menőbbnek számít a francia pedikűr. A klasszikustól a neonon át a pasztell, sőt, fémes körömvégekig bármit választhatunk a lábunkra!

5. Kékes tónusok

A kék manikűr és pedikűr évek óta visszatérő nyári körömtrend. Ám a vibráló, már-már elektromos feszültséget árasztó kék színt kevesen vállalják be, a vizesebb, pasztellesebb árnyalatok a pedikűrben is tökéletes választást jelentenek a nyaralásra.

6. Cukros-édes körmök

A Hailey Bieber által népszerűvé tett cukormázbevonathoz hasonló körömfestés elérte a pedikűrt is 2024-re. Engedjük szabadon a lábkörömfestésben a játékos oldalunkat, bátran kísérletezzünk a rózsaszínekkel és vidám színekkel.

7. Ragyogó fehér pedikűr

Ha valóban időtlen lábkörömfestést keresünk, a jégfehér a nekünk való árnyalat. Igazi nyári klasszikus, ami 2024-ben még menőbb, mint bármikor. A fehér pedikűrhöz fontos, hogy a lábköröm szépen formázott legyen, a körömágy gondozott. Tényleg fordítsunk kellő időt a lábápolásra, mielőtt fehérre festjük a lábkörmeinket.

Forrás: Marie Claire UK, fotó: Getty Images