A legjobb hajformázók: fényes tincsekkel szeretnél szupergyors frizurát?

2024. október 14.
Amennyiben te is fényes, rendezett tincsekre és könnyen elkészíthető frizurára vágysz, akkor a legjobb hajformázók között érdemes szétnézned. Cikkünkben bemutatjuk azokat a szuper eszközöket és praktikus technikákat, amelyekkel pillanatok alatt tökéletes frizurát varázsolhatsz magadnak.
legjobb-hajformazok

A tökéletes frizura kulcsát kismillió titokban kereshetjük, de a megfelelő hajformázó eszközök garantáltan benne vannak a top 10-ben. Legtöbbünknek a felpörgött életvitel mellett nem jut elég időnk a hosszadalmas frizura-készítésre, így fontos, hogy olyan hajformázó eszközöket használjunk, amelyekkel gyorsan és egyszerűen varázsolhatunk magunknak kifogástalan megjelenést.

A legjobb hajformázók nemcsak értékes időt takarítanak meg, hanem segítenek abban is, hogy a tincseink egészségesek és ragyogóak maradjanak. Legyen szó hajsütőről, hajvasalóról vagy hajszárítóról, a piacon található legújabb hajformázók között biztosan megtalálod a neked ideálisat. 

Hajformázó favoritok

Simító levegő


Airstrait nedves-száraz hajvasaló Dyson 207 790 Ft

Az erőteljes, irányított légáramlás extrém hőhatás nélkül egyenesíti, simítja és szárítja is a hajat – nedves és száraz tincseken is használható.  

Hullámok hátán 

@the.bridalist

First impressions video on the Remington ProLuxe Waver #beachwaves #hairtok

♬ original sound – Kirsty | Twin mummy 🩵🩵

PROluxe 4-in-1 Beach Waves hajformázó Remington 23 790 Ft

Definiált, laza vagy vízparti hatású hullámokat egyaránt készíthetünk a hajformázóval, amelynek formázó része négy fokozatban állítható. Az Intelligens OPTIheat Technológia pedig a huszonnégy órán át tartó hatást biztosítja.  

Fényes loknik


Dunes hajgöndörítő csipesz Rowenta 13 250 Ft
Az ionizáló turmalinbevonatnak és a stabil 200 fokos hőmérsékletének köszönhetően megőrzi a haj fényét és selymességét. A csipeszes kialakítású, 25 milliméteres, klasszikus hengeres hajsütő laza és természetes hullámok formázásához ideális.  

Puha és selymes

@sarasaadia

Literally so easy to use! If some of you are interested to see how long it takes, i have a talk through video already on my page! This is the hydro-fusion curl secret by BaByliss! #hairtools #curlyhair #automaticcurler #hairtips @babyliss

♬ BLK Skinhead – kwestloverlover

 

Hydro-Fusion Curl Secret plazmaionos automata hajgöndörítő Babyliss 41 999 Ft

Pozitív és negatív ionok kibocsátásával segít a hajat hidratálni, kondicionálni és megzabolázni. A hajformázó a tincset sütés előtt loknivá formázza, így biztosítja az egyenletes hullámokat. A frizura puhább, ápoltabb érzetű lesz – és kevésbé szöszös.  

Könnyedén siklik

 

 

 
 
 
 
 
Instagram හි මෙම පෝස්ටුව බලන්න
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

(@lorealpro_educacion_es) හි L’Oréal Professionnel Paris🇪🇸 විසින් බෙදා ගත් පළ කිරීමකි


Steampod X Moon Capsule limitált kiadású gőzölős hajvasaló L’Oréal Professionnel 158 700 Ft

Tartós kerámialapokkal és intelligens hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, a szélesebb lemezeknek köszönhetően könnyebb a simítás – a tövektől egészen a végekig. A gőztechnológia egyszerűbbé, hatékonyabbá és sokkal kíméletesebbé teszi a formázást. 

Álomszerűen egyszerű

@ghditalia

Segna nella tua #whishlist la nuovissima ghd glide della limited edition verde giada #ghddreamland per lisci senza effetto crespo in una passata 🌙 Scoprila sul sito 🧚‍♀️ #ghd #ghdglide #hairtok #beautytok

♬ original sound – Labellash_Brows – Labellash_Brows

 

Glide Hot Brush Alluring Jade Dreamland limitált kiadású elektromos hajkefe GHD 77 290 Ft

Ez a hajformázó megszelídíti és kiegyenesíti a hajat. A rövid és hosszú sörték kombinációjának, a kerámia- és iontechnológiának, valamint a 185 fokos formázási hőmérsékletnek hála gyorsan, hatékonyan és kíméletesen.  

Volumenvarázslat

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mermade Hair (@mermade.hair) által megosztott bejegyzés


Interchangeable Blow Dry Brush kefe a haj beszárításához cserélhető toldalékokkal Mermade 45 120 Ft

Szárít, formáz és tömeget ad a hajnak, hogy minden eddiginél fényesebb és dúsabb frizurát formázhassunk, könnyedén.  

Becsavarodva

@ivanakivanova

Както обещах, показвам как оформям косата си с автоматичната маша Philips SenseIQ ❤️ #philips #philipssenseiq #senseiq #automaticcurler #curler #curlyhair #curlyhairtutorial #fyp #bulgariantiktok #българиятикток #коса #къдрици #маша

♬ original sound – Ivana Ivanova

SenseIQ automatikus hajgöndörítő Philips 70 999 Ft

Gyönyörű, egészséges és rugalmas göndör fürtöket varázsol – tincsenként mindössze nyolc másodperc alatt. Segít megőrizni a haj nedvességtartalmát és a természetes erősségét, az intelligens mikroprocesszor automatikusan (a haj igényeinek megfelelően) állítja be a levegő hőmérsékletét.

Fotó: Getty Images

Ez a cikk a Marie Claire idei februári lapszámában is megjelent.