Meghan Markle a Disney-nek szinkronizál

2020. január 14.
Meghan Markle a hírek szerint szerződést írt alá a Disney-vel szinkronizálásra. Ez a megállapodás jelezheti, milyen is lesz a Sussex-i hercegi pár élete a királyi családból való kiugrás után.

Szinkronizálásra írt alá szerződést Meghan Markle a Disney-vel, melyért cserébe a filmstúdió nagyobb összeget adományoz az Elephants Without Border (Elefántok Határok Nélkül) nevű jótékonysági szervezet számára.

A megegyezés híre nem sokkal azután került napvilágra, hogy Sussex hercege és hercegnéje bejelentette, hogy anyagilag függetlenedni szeretnének a királyi családtól, és csökkenteni szeretnék a protokolláris kötelezettségeiket, illetve visszalépnek a nyilvánosságtól mint a királyi család rangidős tagjai.


Eddig csak találgatásokat lehetett olvasni azzal kapcsolatban, milyen munkát is vállalna Harry herceg és Meghan Markle, aki a házasságuk előtt színésznő volt. A Disney-vel való közös munka azonban talán előrevetíti, mire számíthatunk.

Az Elephants Without Borders jótékonysági szervezet célja egyébként az afrikai vadvilág és az elefántok megmentése. Botswanában elefánt-árvaházat üzemeltetnek, emellett az állatokkal kapcsolatos kutatásokat is végeznek. A velük kapcsolatos jótékonykodás jól illik Meghan Markle és Harry herceg Afrikához fűződő kapcsolatához is: a hercegi pár tavaly ősszel vett részt egy dél-afrikai körúton, akkor meg is említették, hogy mennyire otthon érzik magukat a kontinensen.

Forrás: Insider, The Times
Fotó: Getty Images