Angelina Jolie cirkuszba vitte gyerekeit

2020. március 06.
Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekei általában kerülik a nyilvánosságot, a Cirque du Soleil kedvéért azonban kivételt tettek.

Az idei díjszezon alatt nem sokat lehetett hallani Angelina Jolie-ról. Nem jelölték díjakra, és a vörös szőnyegen sem láthattuk pózolni. A minap azonban ismét nyilvánosan mutatkozott, amikor is két gyerekét a 15 éves Zaharát és a 11 éves Vivienne-t elvitte egy los angelesi Cirque du Soleil-showra.

Az előadás után Jolie-ék a színfalak mögé is benézhettek, és fotózkodtak is egyet a fellépőkkel. Az alábbi képet a show egyik szereplője, Paola Fraschini osztotta meg Instagramon a következő szöveggel: „Ok… Sosem hittem, hogy egyszer találkozni fogok Angeline Jolie-val. Eljött a a show-ra… Mennyire csodálatos ember.”

A múlt évben egyébként sokak meglepetésére többször is előfordult, hogy Jolie a gyerekeivel jelent meg a Demóna: A sötétség úrnője című filmjének vörös szőnyeges eseményein. A londoni premierre például Vivienne-t, Knoxot, Zaharát és Shiloh-t is magával vitte, és nagyon stílusosan mindannyian fekete-fehérbe öltöztek.

angelina-jolie

Angelina Jolie korábban nyíltan beszélt arról, mennyire megváltoztatta a személyiségét Zahara, Shiloh, Vivienne, Knox, Maddox és Pax felnevelése. Tavaly októberben például az Extra magazinnak nyilatkozott: „Mikor a gyerekeid egy bizonyos korba lépnek, te magad is változásokon mész keresztül, és meg akarsz győződni arról, hogy biztonságban vannak, és hogy megértettek bizonyos értékeket. (…) Amikor felnőnek, nekik is keresztül kell menniük számos nehézségen, neked szülőként pedig az a dolgod, hogy megtanítsd nekik, miként boldogulhatnak, és hogyan kezelhetik ezeket a nehezebb időszakokat.”

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images