Tom Hanks és Rita Wilson megfertőződött a koronavírussal

2020. március 12.
Az Instagramján jelentette be az éppen Ausztráliában forgató Tom Hanks, hogy felesége és ő maga is megfertőződött az új koronavírussal.

Pozitív lett az új, Covid-19 nevű koronavírusra végzett teszt Tom Hanks és felesége, Rita Wilson esetében, jelentette be a 63 éves színész Instagramján.


„Helló, emberek! Rita és én Ausztráliában vagyunk. Egy kicsit fáradtnak érzem magam, mintha megfáztam volna, és van némi izomfájdalmam. Ritánál időnként hidegrázás jelentkezik enyhe lázzal. Ahogy mostanság helyes, elvégeztettük a koronavírus-tesztet, és mindkettőnknél pozitív lett” – írta Tom Hanks közösségi oldalán.

„Mi a következő lépés? Az egészségügyi hivataloknak kidolgozott protokollja van erre az esetre. Minket, a Hanks házaspárt tesztelték, megfigyelik, elkülönítik, amíg a társadalom egészsége és biztonsága megkívánja. Értesítjük a világot a friss hírekről. Vigyázzatok magatokra” – tette hozzá a színész.

Olvastad már?

Hanks jelenleg Ausztráliába dolgozik Baz Luhrmann egyelőre cím nélküli, Elvis Presley életéről szóló filmjén, amelyben a legendás zenész menedzserét, Tom Parker ezredest alakítja.

Rita Wilson a napokban a dél-brisbane-i Emporium Hotel South Bankben és a Sydney-i Operaházban lépett fel, emellett egy ausztrál tévéshow-ban is megjelent.

Tom Hanks fia is megszólalt

Miután as színész Instagram-posztjára rengeteg aggódó komment érkezett, Tom Hanks és Rita Wilson fia úgy érezte, hogy meg kell nyugtatnia a rajongókat.

 

View this post on Instagram

 

🙏🏻❤

A post shared by 𝗖𝗛𝗘𝗧 𝗛𝗔𝗡𝗞𝗦 🇯🇲 (@chethanx) on Mar 11, 2020 at 7:16pm PDT

Chet Hanks egy videót töltött fel az Instagramra, amiben elmesélte, hogy nemrég beszélt telefonon a szüleivel, akik szerinte meglepően jól viselik a történteket. Azt mondta, hogy a szülei egyáltalán nem aggódnak, nincsenek is olyan rosszul, viszont muszáj elővigyázatosnak lenniük. A videó végén megköszönte az emberek érdeklődését és aggodalmát, majd hozzátette, hogy szerinte biztosan minden rendben lesz velük.

Világszerte egyébként több mint 121 ezer ember fertőződött meg eddig az újfajta koronavírussal, a halálesetek száma pedig 4500-hoz közelít.

Olvass tovább!


Forrás: People
Fotó: Unsplash