Emma Watson személyes vallomást posztolt

2020. március 29.
Bár rengeteg fontos ügyért kiáll Emma Watson, a személyes életéről nagyon ritkán tesz közzé bármit. A koronavírus járvány hatására azonban ő is olyan személyes vallomást posztolt, amellyel reméli, minél több embert meggyőzhet arról, hogy maradjon otthon.

Általában arra használja a közösségi oldalait Emma Watson, hogy kiálljon valamilyen fontos ügy mellett. A Kisasszonyok színésznője a koronavírus-járvány közepén azonban személyes vallomást osztott meg rajongóival, hogy ezzel is minél több embert rávegyen az otthon maradásra.

„A nagymamám hetven év feletti, így különösen sebezhető… Az anyukámnak 1-es típusú diabétesze van, és a legjobb barátom egészségügyi dolgozó. Értük maradok otthon” – írta a posztja mellé Emma Watson. „Te kiért maradsz otthon?” – tette fel a kérdést a végén rajongóinak.

Emma Watson emellett megosztott néhány posztot Michelle Obamától is, amelyben a volt first lady arra tesz javaslatokat, hogyan segíthetjük a közösséget ezekben a nehéz időkben. „Hívjuk fel a szüleinket, akik épp csak ismerkednek az új élethelyzettel” – tanácsolta a színésznő. Olvassunk gyerekeknek mesét, vásároljunk ajándékutalványt a helyi szolgáltatóknál, fodrásznál, manikűrösnél, pedikűrösnél, hogy így enyhítsük helyzetüket a kiesett bevételeik miatt. Emellett pénzt is adományozhatunk helyi jótékonysági szervezeteknek, akik a legrosszabb helyzetben lévőkön segítenek.

A színésznő azt is hozzátette, hogy teljesen természetes, ha szorongunk, félünk és segítségre van szükségünk. „Most van igazán szüksége mindenkinek a másik ember támogatására” – hívta fel rá követői figyelmét Watson. 

Olvastad már?

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images