Nicole Kidman elárulta, mikor szeretett bele a férjébe

2020. május 05.
Már tizennégy éve tart Nicole Kidman és Keith Urban countryénekes házassága, ám a színésznő még mindig pontosan emlékszik arra a pillanatra, amikor beleszeretett férjébe. Minden egy motoros randival kezdődött.

Az 52 éves színésznő és a szintén 52 éves énekes a G’Day-gálán találkozott 2005-ben, ám Keith Urban egy motoros randival rabolta el Nicole Kidman szívét. A zenész Harley Davidsonján átrepítette Woodstockon a színésznőt, majd a vidéki idillben, a fák között romantikus pikniket szervezett neki.


Kidman és Urban nem is húzták sokáig az időt, egy évvel később már össze is házasodtak, azóta pedig két lányuk született, Sunday Rose 11 éves, Faith Margareth pedig 9. A színésznőnek két felnőtt gyermeke is van, akiket előző férjével, Tom Cruise-zal fogadott örökbe. Connor 25, Isabella pedig 27 éves. Kidman és Cruise 2001-ben vált el.

Olvastad már?


Az évek során számtalanszor láthattuk, ahogy Kidman és Urban együtt örülnek egymás karrierjének, díjainak. Mindegy, hogy az énekes újabb díjáról, vagy a színésznő filmbemutatójáról volt szó, azt láthattuk, hogy ők egymás legnagyobb rajongói. Emellett a családot helyezik az első helyre mindketten.

Nicole Kidman férjével, Keith Urbannel és két lányukkal
„Ha kell, akkor passzolok egy filmet” – mondta Kidman arról, hogy nem az alapján választ filmet, mekkora szerepe lenne benne, sokkal fontosabb számára, hogy lányai mellett legyen például az iskolai hónapok alatt. Néha viszont ők kísérik el a színésznőt a forgatásokra. A Hatalmas kis hazugságok című sorozatban még kisebb szerepet is kaptak.

„Ha Keith nem turnézik éppen, sokkal könnyebb – mondta az Oscar-díjas színésznő. – Jövőre például koncertkörútja lesz, így én kevesebbet dolgozom majd. Nincsen nálunk a bölcsek köve, az egyetlen dolog, amiben biztosak vagyunk, hogy nem tennénk sohasem kockára a kapcsolatunkat.”

Olvastad már?

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images