Izgalmas részletek Michelle Obama BET-gálás bejelentkezésén

2020. július 01.
Az idei BET-gála kicsit más volt, mint a korábbiak, hiszen a koronavírus-járvány miatt minden résztvevő virtuálisan volt csak jelen az év legjobb fekete előadóit jutalmazó díjátadón. Mindenki igyekezett kitenni magáért így is, Michelle Obama korábbi amerikai First Lady például természetes göndör hajával jelentkezett be a gálára.

Bár idén nem volt vörös szőnyeges bevonulás a BET-gálán a koronavírus-járvány miatt, hiszen virtuálisan voltak csak jelen a jelöltek és díjátadók, sok híresség így is megragadta az alkalmat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki otthoni frizurájából és sminkjéből. Lizzo és Beyoncé mellett Michelle Obamát is úgy láthattuk, ahogy ritkán: a korábbi amerikai First Lady természetes göndör hajjal prezentálta, hogy a BET idei humanitárius díját Beyoncé nyerte. 

Természetesen nem ez az első alkalom, hogy Michelle Obama természetes hajjal jelenik meg a nyilvánosság előtt, és nem az egyenesre szárított, konszolidált frizurával. Korábban az Essence Magazine címlapján szerepelt göndör hajjal, és a 25. Essence fesztiválon is természetes, ombre festésű loknikkal lépett fel.

A BET-gálán a hajához hasonlóan a sminkje is természetes volt, csupán szájfényt viselt, kiegészítőnek pedig ezüst karika-fülbevalót.

Ami még feltűnhetett a szemfüles nézőknek: ha eddig haboztunk, hogy a könyvespolcunkat színek szerint rendezzük el, az Obama-család megadhatja hozzá a kezdő lökést, ami eddig hiányzott.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images