Miért nem érdekli Charlize Theront a randizás?

2020. július 15.
Charlize Theron szingli, és köszöni szépen az aggódást, de jól van. A randizás azért sem érdekli jelenleg, mert szerinte egy nő is épp elég problémát tud okozni saját magának, ehhez nem kell még egy férfi is.

„Úgy gondolom, egy nő saját magának is épp elég galibát tud okozni – mondta Charlize Theron. – Emellett a párkapcsolat ideája, ahogy időnként megközelítjük, vagy ahogy a társadalom megközelíti, mintha valami olyasvalami lenne, amire mindenképp szükségünk van, és amire mindenki egyaránt vágyik, rám egyáltalán nem igaz” – tette hozzá a 44 éves Oscar-díjas színésznő.

Charlize Theron nemrégiben helyére tette azokat a pletykákat is, miszerint majdnem hozzáment Sean Penn színész-rendezőhöz. „Teljes ostobaság. Alig egy évig randiztunk” – szögezte le Theron. 

Biztosított mindenkit arról is, hogy egyáltalán nem magányos, és hogy gyermekeit, a 8 éves Jacksont és a 3 éves Augustot élete legnagyobb ajándékának tartja. „Nem érzem úgy, hogy valami kimaradna az életemből, egyszerűen csak nincs szükségem jelenleg kapcsolatra – mondta Charlize Theron, aki ugyan nem keres párt, ám megvan az elképzelése az ideális partnerről. – Még ha ő is életem szerelme, akkor is az utca másik oldalán kell laknia” – értett egyet a szőke színésznő Gwyneth Paltrow és Brad Falchuck korábbi megegyezésével, miszerint házasságkötésük után sem költöztek össze.

Olvastad már?

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images