A 7 éves György herceg szülinapos fotójától el fogsz olvadni

2020. július 22.
Katalin hercegné minden évben készít a gyerekeiről egy-egy képet a szülinapjuk közeledtével, amit a nagy napon meg is szokott osztani a Kensington Royal Instagram-oldalon. Nem volt ez másképp most, György herceg születésnapján sem. A következőkben nemcsak a kis hercegről készült friss fotót mutatjuk meg, hanem néhány korábbi cuki pillanatot is a trónörökös életéből.

gyorgy-herceg

2013: György herceg 2013. július 22-én született Londonban, a St. Mary’s Hospitalban. A kisfiú teljes neve Ő királyi fensége György Sándor Lajos cambridge-i herceg (His Royal Highness Prince George Alexander Louis of Cambridge).

gyorgy-herceg

2014: Erzsébet királynő dédunokájaként a 3. helyet foglalja el a brit trónöröklési rendben nagyapja, Károly walesi herceg és édesapja, Vilmos cambridge-i herceg után.

gyorgy-herceg

2015: Mint az Egyesült Királyság leendő uralkodója, a kis György is rendszeresen részt vesz a királyi eseményeken – igaz, most még inkább csak nézőként. A képen például a dajkájával látható a Buckingham-palotában, miközben szülei egy felvonuláson vettek részt.

gyorgy-herceg

2016: A kis György herceg és a korábbi amerikai elnök, Barack Obama találkozása elképesztően cukira sikeredett. A kisfiú pizsamában és köntösben köszöntötte az elnököt.

gyorgy-herceg

2017: György herceg 2017. szeptember 7-én kezdte meg az iskolát. György a londoni Thomas’s Battersea nevű, hírneves magániskolába jár.

gyorgy-herceg

2018: Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén a kis György igazi úriember volt.

gyorgy-herceg

2019: Az egész család együtt az Erzsébet királynő születésnapjára rendezett ünnepségen.

 

View this post on Instagram

 

Sharing a 📸 taken by The Duchess ahead of Prince George’s seventh birthday tomorrow! 🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Jul 21, 2020 at 2:30pm PDT

2020: György herceg a szülinapos fotóján már igazi nagyfiúként pózol.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images