Jason Momoa szuperereje az ajándékozás

2020. augusztus 06. |

Jason Momoa élete szerelme Lisa Bonet, akinek ki is mutatja gyengéd érzelmeit, amikor csak alkalma van rá. Legutóbbi ajándéka is tele van emlékekkel: az Aquaman sztárja ugyanis titokban felújította feleségének élete első kocsiját, egy 1964-es Mustangot. Pedig nem is volt születésnapja.

Nem véletlenül sikerült levennie a lábáról gyermekkori idolját, Lisa Bonet-t Jason Momoának, a kezdeti lendülete pedig az évek során sem hagyta el. Az Aquaman sztárja ugyanis titokban különleges projekten dolgozott: felújította felesége első autóját, egy 1964-es Mustangot.

„Ez volt élete első kocsija. Tudom, hogy az emlékek nem élhetők újra, de talán újraépíthetünk egyet” – utalt Jason Momoa arra, hogy az autó nagyon leharcolt állapotban volt, amikor rátalált. Egy Las Vegas-i autószerelő-műhellyel dolgozott együtt, hogy visszaadják a legendás autó régi fényét, sőt, még szebben ragyogjon. „Soha nem gondoltam volna, hogy így néz majd ki” – vallotta be Momoa, miután végeztek a felújítással.

A színész hitetlenkedése azonban semmi volt Lisa Bonet reakciójához képest. Amikor Jason Momoa és két gyermekük, a 11 éves Nakoa-Wolf és a 13 éves Lola meglepték az autóval, a színésznő teljesen meghatódott. „Csodálatos. Szentséges ég! Gyönyörű. Eredeti, nem túl feltűnő, de pont elég” – mondta Bonet. 

Momoa le is videózta az átadót, amelyen egy romantikus csók után kéz a kézben indulnak el egy körre az újjászületett kocsival. Már csak azért is érdemes megnézni a felvételt, mert rendkívül mókás, ahogy Jason Momoa mellkasát majd’ szétveti a büszkeség.

Olvastad már?

Forrás: Popsugar
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok