Jason Momoa szuperereje az ajándékozás

2020. augusztus 06.
Jason Momoa élete szerelme Lisa Bonet, akinek ki is mutatja gyengéd érzelmeit, amikor csak alkalma van rá. Legutóbbi ajándéka is tele van emlékekkel: az Aquaman sztárja ugyanis titokban felújította feleségének élete első kocsiját, egy 1964-es Mustangot. Pedig nem is volt születésnapja.

Nem véletlenül sikerült levennie a lábáról gyermekkori idolját, Lisa Bonet-t Jason Momoának, a kezdeti lendülete pedig az évek során sem hagyta el. Az Aquaman sztárja ugyanis titokban különleges projekten dolgozott: felújította felesége első autóját, egy 1964-es Mustangot.

„Ez volt élete első kocsija. Tudom, hogy az emlékek nem élhetők újra, de talán újraépíthetünk egyet” – utalt Jason Momoa arra, hogy az autó nagyon leharcolt állapotban volt, amikor rátalált. Egy Las Vegas-i autószerelő-műhellyel dolgozott együtt, hogy visszaadják a legendás autó régi fényét, sőt, még szebben ragyogjon. „Soha nem gondoltam volna, hogy így néz majd ki” – vallotta be Momoa, miután végeztek a felújítással.

A színész hitetlenkedése azonban semmi volt Lisa Bonet reakciójához képest. Amikor Jason Momoa és két gyermekük, a 11 éves Nakoa-Wolf és a 13 éves Lola meglepték az autóval, a színésznő teljesen meghatódott. „Csodálatos. Szentséges ég! Gyönyörű. Eredeti, nem túl feltűnő, de pont elég” – mondta Bonet. 

Momoa le is videózta az átadót, amelyen egy romantikus csók után kéz a kézben indulnak el egy körre az újjászületett kocsival. Már csak azért is érdemes megnézni a felvételt, mert rendkívül mókás, ahogy Jason Momoa mellkasát majd’ szétveti a büszkeség.

Olvastad már?

Forrás: Popsugar
Fotó: Getty Images