Romantikus ajándékkal köszöntötte Harry herceg Meghan Markle-t

2020. augusztus 10.
A hercegné kedden töltötte 39. születésnapját, amit a Los Angelesben élő páros visszafogottan, de annál romantikusabban ünnepelt meg.

Ez volt az első születésnap, amit Meghan és Harry a brit királyi családtól távol töltött, ez azonban nem akadályozta meg őket az ünneplésben. A Us Weekly információja szerint Meghan a nagy napját otthon, meghitt körülmények között töltötte.

Ezt olvastad már?

„Napközben együtt voltak mindannyian, este pedig Doria (Meghan édesanyja – a szerk.) vigyázott Archie-ra, hogy Meghan és Harry kettesben tölthessen egy kis időt. Harry egy háromfogásos vacsorát főzött Meghannak, de persze Doria azért segített neki a készülődésben” – nyilatkozta a lapnak egy forrás. Harry természetesen tortával is készült, egy hatalmas csokitortát rendelt a feleségének cukormázzal, és voltak mellé lufik is.

Meghan és Harry - mint egyébként oly sok más híresség - maga szeretné eldönteni, hogy mikor mit osztanak meg a magánéletükről.

A vacsora mellett a herceg egy romantikus ajándékkal is meglepte feleségét: az információk szerint saját maga tervezett Meghannak egy nyakláncot, amiben egy kettejükről készül közös fotó is helyet kapott.

A páros korábban is mindig arra törekedett, hogy minél személyesebb ajándékkal lepje meg egymást, tavaly például Harry szülinapjára Meghan egy sátrat állított fel a hátsó kertjükben hálózsákokkal, és mellé szabad tűzön készített neki vacsorát. Ezzel próbálta meg felidézni a botswanai utazásukat.

Idén tehát visszafogottan ünnepeltek, ám a források szerint jövőre, a 40. születésnapjára Meghan igazi hollywoodi stílusú partival készül.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Forrás: marieclaire.com