Itt az első fotó Katy Perry és Orlando Bloom gyerekéről

2020. augusztus 27.
Instagramon jelentették be a baba világra jöttét.

Az énekesnő idén márciusban, elképesztően stílusosan, a Never Worn White című videoklipjével jelentette be, hogy úton van Orlando Bloommal közös gyerekük, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy Perrynek és Bloomnak kislánya lesz.

Az elmúlt hónapokban mindenki azt leste, hogy vajon mikor születik meg a várva várt baba – az idő pedig végre eljött! A két szülő kissé szokatlan formáját választotta a nagy hír bejelentésének: nem saját oldalaikon, de még csak nem is egy magazinban adtak hírt róla, hanem a UNICEF Instagram-oldalán.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNICEF (@unicef) on Aug 26, 2020 at 8:36pm PDT

Egy fotót osztottak meg, amin az énekesnő a margarétamintás körmével fogja a pici kezét. A körömlakknak pedig jelentése is van, a kislány ugyanis a Daisy Dove Bloom nevet kapta, a Daisy pedig magyarul margarétát jelent.

De szerencsére arra a kínzó kérdésre is választ kaphattunk, hogy miért a UNICEF-oldalán posztoltak kislányukról. Az énekesnő ugyanis az alábbi nyilatkozatot adta ki:

„Tudjuk, hogy szerencsések vagyunk, hiszen nem mindenki tud életet adni a gyerekének olyan nyugodt körülmények között, mint mi. Világszerte sok helyen van probléma az egészségügyi rendszerrel, és minden tizenegyedik másodpercben meghal egy terhes nő vagy egy újszülött – olyan körülmények közt, amit alapvetően meg lehetne előzni. A COVID-19 megjelenése óta sok újszülött élete veszélybe került a víz, a szappan, az oltások és a gyógyszerek hiánya miatt. Egy újszülött gyerek szüleiként emiatt megszakad a szívünk, és az eddiginél is jobban együttérzünk azokkal, akik küzdenek. Mint az UNICEF jószolgálati nagykövete, tisztában vagyok vele, hogy az UNICEF mindent megtesz annak biztosítása érdekében, hogy minden várandós nő minőségi egészségügyi ellátáshoz férhessen hozzá. Lányunk megszületése alkalmából létrehoztunk egy adományozási oldalt, hogy ezzel segítsük a gyerekek biztonságos világrajövetelét.”

Olvass tovább!