Itt voltak a szomszédban – Beyoncé Horvátországban nyaralt a családjával

2020. szeptember 11.
Az énekesnő szeptember 4-én töltötte be a 39-et, a nagy napot pedig itt, Európában, egészen pontosan Horvátországban ünnepelte meg a családjával.

Persze a szülinapi nyaralásnak megadták a módját: Beyoncé és Jay-Z a gyerekeikkel együtt az Adriai-tengeren hajózva, egy LANA nevű luxusjachton töltötték idejük nagy részét.

A bulvárlapok erről a bizonyos luxusjachtról is kiderítettek néhány információt. A hajót egy hétre 2 millió dollárért, tehát nagyjából 600 millió forintért lehet kibérelni; hosszabb, mint egy focipálya; 7 VIP szobája van, 8 saját fürdőszobás kabinja, és egy óriási luxus lakosztálya; van egy wellness részlege is masszőrökkel, van medencéje, és található benne egy színház is.

Ezt olvastad már?

De a hírek szerint a Carter-család nem kizárólag a jachton múlatta az időt, látták őket Galesnjak szigetén is, ahova a pár az egyik este egy kisebb hajóval vacsorázni érkezett.

„Néhányszor lehetett őket látni a parton, ahol családi fényképeket készítettek. Látszott rajtuk, hogy nagyon jól szórakoznak” – nyilatkozta egy szemtanú az  E! News-nak. 

Beyoncé nem posztolt semmit az utazásról, ám a TMZ szemfüles lesifotósai készítettek néhány képet a nyaraló családról és a jachtról, ezeket itt tudod megnézni.

És hát ki tudja. Lehet, hogy a 40. születésnapja alkalmából jövőre a Balatonon ünnepelnek majd.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images