Így ünnepelték a szereplők a 30 éves Beverly Hills 90210-et

2020. október 06.
Sokkoló, de tényleg harminc év telt el azóta, hogy bemutatták, és a kilencvenes évek popkulturális szenzációjává vált a Beverly Hills 90210. A kerek évfordulóról természetesen a régi szereplők, köztük Tori Spelling, Jennie Garth és Jason Priestley is megemlékezett.

Tori Spelling nyitotta meg a köszöntők sorát Instagramján, amikor egy képgalériával emlékezett meg minden idők egyik legkedveltebb kultsorozatának, a Beverly Hills 90210-nek a születésnapjáról. A sorozatbeli naivát, Donnát alakító színésznő felidézte a kedvenc jeleneteit és a stábbal töltött szép időket. 

beverly-hills-90210-szuletesnap

A képek között feltűnnek olyanok is, amelyek akkor készültek, amikor tavaly forgattak egy rövid rebootot a Beverly Hills 90210-ből, és a régi főszereplők közül a legtöbben vállalták, hogy ismét a régi karaktereik bőrébe bújnak. De Luke Perryről is megemlékezett Spelling, aki már nem tudott csatlakozni hozzájuk, mivel nem sokkal a forgatások kezdete előtt stroke-ban elhunyt. 

„Imádom a rajongóinkat, akik ezt a sorozatot a televíziózás történelmének részévé tették. Velünk nőttetek fel. Hittetek bennünk. Támogattatok. Szerettetek. Biztattatok. Összetört a szívetek, amikor összetört a szívünk. Hittetek a divatban, amit teremtettünk. Hittetek a barátságainkban. Teljes szívvel hittetek Brandonban, Brendában, Kellyben, Dylanben, Steve-ben, Andreában, Davidben és Donnában. És minden szereplőben, aki a 90210 irányítószám alatt megelevenedett” – írta Spelling.

View this post on Instagram

CHEERS… to 30 years since the premiere of Beverly Hills, 90210. – I love my 90210 sisters and brothers that became family to me. I will love you all forever! – And, I love the fans that truly made this show a piece of television history. You grew up with us. You believed in us. You supported us. You loved us. You cheered us on. Your hearts broke when our hearts broke. You believed in our fashion choices. You believed in our friendships. You believed whole heartedly in Brandon, Brenda, Kelly, Dylan, Steve, Andrea, David, and Donna. And, every other character that graced our zip code. – Our fans, this day is truly dedicated to all of you who lived thru our experiences by watching us. You mean the world to us! We are eternally grateful to our fans who have truly become friends to us. We celebrate you today and everyday! Xoxo #beverlyhills90210 #90210 #30yearstogether #90210forever

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Jennie Garth klasszikus nosztalgiafotóval emlékezett a show 1990-es indulására. „Mintha tegnap lett volna!” – írta a sorozatban Kellyt alakító Garth a fotó mellé. 

Brian Austin Green a karakterére, David Silverre emlékezett a Beverly Hills 90210 születésnapját köszöntő posztjában, Shannen Doherty pedig több szereplőtársához hasonlóan csoportképpel ünnepelt.

A rajongóknak azonban kedveskedett a stáb egy különleges virtuális eseménnyel is a harmincadik születésnap alkalmából: a szereplők és a készítők egy videokonferencián és podcastban beszélgettek a Beverly Hills 90210 indulásáról, forgatásáról. Az eseményben részt vett Spelling és Garth mellett Jason Priestly, Ian Ziering, Gabrielle Carteris és Darren Star, a sorozat kitalálója is. Tori Spelling és Jennie Garth azonban nem álltak meg itt: bejelentették a saját Beverly Hilly 90210 témájú podcastjuk indulását, amelyet 90210MG-nek neveztek el, így a rajongók talán az elkövetkező harminc évben sem maradnak Beverly Hills nélkül.

Olvastad már?

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images