Brad Pitt elcsábított és kisemmizett egy nőt?

2020. október 09.
A texasi Kelli Christina legalábbis ezt állítja. A nő be is perelte az Oscar-díjas színészt, és 100 ezer dollárt követel tőle – hiába bizonygatják neki az ügyvédek, hogy nem Brad Pitt, hanem egy netes csalás áldozata lett.

Egy egészen bizarr történetről számolt be a Page Six híroldal. Egy texasi nő 100 dollárra perelte be Brad Pittet azt állítva, hogy a színész elcsábította, házasságot ígért neki, majd kisemmizte. A színész ügyvédei szerint a nő egy online átverés áldozata lett.

A nőt Kelli Christinának hívják és egy texasi egészségügyi cégnek a vezérigazgatója. A bírósági dokumentumok szerint Christina 40 ezer dollárt, azaz nagyjából 12 millió forintot fizetett ki Pittnek, vagyis pontosabban a színész Make It Right nevű alapítványának, amiért cserébe Brad Pitt azt ígérte neki, hogy öt alkalommal részt fog venni a nő által szervezett adománygyűjtő eseményeken. Ha pedig mindez még nem lenne elég, Kelli Christina szerint az online üzleti tárgyalások alatt olyan szoros kapcsolat alakult ki közte és a sztár között, hogy Brad Pitt már a házasságot is szóba hozta.

Olvastad már?

A színész persze egyik eseményen sem jelent meg, Christina szerint mindig az utolsó pillanatban mondta le a részvételt, és azt ígérte neki, hogy legközelebb már biztosan ott lesz. Később aztán, amikor a nő már nem volt hajlandó többet fizetni, az állítólagos Pitt sem volt már olyan kedves Christinával, és a házasság sem került többé szóba.

A színész ügyvédei természetesen váltig állítják, hogy Brad Pittnek és az alapítványának semmi köze nincs az ügyhöz, és hogy a nő egy elterjedt netes csalás áldozata lett. De Kelli Christina nem adja fel ilyen könnyen, továbbra is megvan győződve róla, hogy a sztár csapta be.

„Ez a per fontos az ország számára, ezért továbbra is harcolni fogok Brad Pitt és a Make it Right Alapítvány ellen” – nyilatkozta.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images