Harry herceg eltökélt szándéka, hogy meghódítsa Hollywoodot

2020. augusztus 25.
Természetesen feleségével, az egykori hollywoodi színésznővel, Meghan Markle-lel az oldalán.

Több hónapja már, hogy Harry és Meghan maga mögött hagyta a királyi családot, és belevágtak új, közös, független életükbe. A pár először Kanadában telepedett le, ahonnan a koronavírus-járvány kitörése után átköltöztek az Egyesült Államokba. Itt először egy ismerősük házát bérelték Los Angelesben, a legfrissebb hírek szerint azonban múlt héten a páros végre megvásárolta első közös, saját otthonát az úgynevezett amerikai Riviérán, a hollywoodi hírességek egyik kedvelt helyén, Santa Barbarán.

Ezt olvastad már?

Most tehát, hogy végre megtalálták a helyüket, és végleg letelepedtek az Egyesült Államokban, lassan a karrierépítésükbe is belekezdhetnek. A pár egyik közeli forrása legalábbis nemrég azt árulta el a US Weekly nevű lapnak, hogy Harry és Meghan legfőbb célja jelenleg nem más, minthogy betörjenek a szórakoztatóiparba.

„Harry és Meghan eltökélt szándéka, hogy befussanak Hollywoodban. A herceg olyan dokumentumfilmeket szeretne csinálni, amik a jó ügyet szolgálják. De valószínűleg a kamera előtt is fel fog még tűnni.”

Az informátor szerint Harrynek mindig is volt kreatív vénája, de Meghan segítsége és motiválása kellett, hogy a tehetségével merjen is kezdeni

„A királyi család tagjaként nem igazán gondolkodhatott ilyesmin, nem volt lehetősége karrierváltásra. A függetlenedésnek köszönhetően azonban végre szabadon kísérletezhet és megvalósíthatja önmagát.”

Olvass tovább!

Forrás: marieclaire.com